Exclusive Networks stelt Jesper Trolle aan als CEO

Jesper Trolle

16-09-2020 | door: Witold Kepinski

Exclusive Networks stelt Jesper Trolle aan als CEO

Exclusive Networks heeft, de aankondiging gedaan van de per directe aanstelling van Jesper Trolle als CEO. Trolle treedt toe tot Exclusive van ECS Arrow Electronics, waar hij momenteel ‘President Americas’ is, en zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen voor de volgende groeifase van het bedrijf en het opschalen daarvan.

Trolle volgt Olivier Breittmayer op, die non-executive Board member wordt van Exclusive. Deze stap maakt onderdeel uit van een geplande opvolgingsstrategie en Trolle zal de komende drie maanden met Breittmayer samenwerken om een soepele overgang te garanderen.

Trolle heeft veel ervaring en wordt erkend als een ondernemende business leader binnen de IT-industrie en heeft meer dan 28 jaar in de sector gewerkt, aanvankelijk bij resellers, voordat hij overging op distributie. In 2001 richtte hij Next Denmark A/S op, dat werd overgenomen door DNS Denmark, dat op zijn beurt in 2005 werd overgenomen door Arrow. Sindsdien heeft Jesper een aantal verschillende functies bekleed op meerdere locaties binnen Arrow, met snel succes en progressie, waaronder vanuit Duitsland, Midden- en Oost-Europa leidend, en vanuit Parijs, Noordwest-Europa leidend. Hij nam de rol op zich van Arrow's ‘President Americas’ in 2017, vanuit Denver, Colorado, waar hij met succes een miljarden dollar business heeft laten groeien.

Terug naar nieuws overzicht