ALSO ontwikkelt lokaal evenementen concept
16-09-2020 | door: Witold Kepinski

ALSO ontwikkelt lokaal evenementen concept

ALSO houdt zijn tweede virtuele beurs van het jaar op woensdag 28 oktober in België en op donderdag 29 oktober 2020 in Nederland. De focus van SPOTLIGHT, zoals het evenement wordt genoemd, zal liggen op Cloud en Solutions. ALSO SPOTLIGHT biedt informatie over elk onderwerp waarin toekomstgerichte klanten geïnteresseerd zullen zijn. Van de ALSO Cloud Marketplace met zijn vele functionaliteiten en verscheidenheid aan software-apps tot IoT-producten voor resellers die zich verdiepen in de nieuwste technologieën: Streaming, Gaming tot Cybersecurity.

Het evenement, dat volledig op Microsoft Teams is ingericht, zal bestaan uit webinars, paneldiscussies en gesprekken met experts. Er zijn zelfs plannen voor een ‘schoonheidswedstrijd’ waarbij kleinere ISV’s de mogelijkheid krijgen om hun apps te presenteren aan de bezoekers in een 5 minuten durende elevator pitch. Gustavo Möller-Hergt (foto), CEO van ALSO Holding: “Wij zijn erg enthousiast om dit lokale online event in alle landen samen met onze lokale ALSO experts aan te bieden. Eén van de meest interessante kenmerken is de mogelijkheid voor de deelnemers om direct in contact te komen met elkaar en met onze leveranciers. Dit is waar onze visie van het ALSO ecosysteem tot leven zal komen”.

Bedrijven zoals Microsoft en Adobe maar ook lokale ISV’s nemen deel aan het event. Voor een eerste overzicht en de formats die het zal event bevatten, kunt u terecht op:

Nederland: http://also.nl/spotlight/registration

België: http://also.be/spotlight/registration

Deelname is gratis en staat open voor alle leden van de ICT-industrie. Registratie is deze week gestart.

Terug naar nieuws overzicht
Software