AWS Outposts Ready-kwalificatie voor FlashBlade van Pure Storage

19-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

AWS Outposts Ready-kwalificatie voor FlashBlade van Pure Storage

FlashBlade van Pure Storage krijgt de Amazon Web Services (AWS) Outposts Ready-kwalificatie, onderdeel van het AWS Service Ready Program. Pure Storage is een Advanced Technology Partner in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network (APN).

Naar schatting bouwt volgend jaar 90% van de ondernemingen wereldwijd hun IT-strategieën op rond een combinatie van on-premise private clouds, public clouds en bestaande platformen, om tegemoet te komen aan de steeds meer uiteenlopende eisen van hun moderne applicaties. Deze organisaties hebben een hybride cloudstrategie nodig om succesvol te zijn, welke is gebaseerd op de beste technologie die uniform beheer, interoperabiliteit, flexibiliteit, wendbaarheid en prestaties levert en complexiteit, hogere kosten en uitdagingen op het gebied van datamobiliteit vermijdt.

FlashBlade voor AWS Outposts is een hybride cloud-oplossing met all-flash performance, cloud-schaalbaarheid en de operationele eenvoud om moderne applicaties te versnellen en IT-silo's af te breken. Met de gevalideerde integratie van FlashBlade met AWS Outposts kunnen AWS-klanten nu gebruik maken van een unified fast file en object platform met native Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) mogelijkheden, in combinatie met AWS-services, API's en tools. Dit met vereenvoudigd beheer en mogelijkheden voor containers in hun eigen datacenter. Deze oplossing maakt toepassingen mogelijk zoals artificial intelligence (AI), moderne analytics, DevOps, snelle recovery en de volgende generatie applicaties die een real-time respons en hoge doorvoer vereisen. Ook voldoet de oplossing aan de vereisten voor datasoevereiniteit, compliance en lokale verwerking.

AWS Outposts

AWS Outposts is een volledig beheerde dienst die de AWS-infrastructuur, AWS-diensten, API's en tools uitbreidt naar vrijwel elk datacenter, elke co-locatieruimte of elke on-premise faciliteit voor een werkelijk consistente hybride ervaring. Met de AWS Outposts Ready-kwalificatie biedt Pure als APN-lid een product dat volledig is getest op AWS Outposts. Ook geeft de kwalificatie aan dat Pure succesvolle integraties met AWS Outposts implementaties heeft gerealiseerd.

 

Via het AWS Outposts Ready Program biedt FlashBlade replicatie en snelheid met native Amazon S3-compatibiliteit. Snelle objecten kunnen hierdoor op locatie in een hybride omgeving worden gebruikt voor moderne toepassingen. Ook kunnen klanten schalen zonder dat de capaciteit of de performance afneemt. FlashBlade gaat storagesilo's tegen met een uniform snel file- en snel objectplatform, ontworpen om ongelijksoortige workloads te consolideren en multi-protocol ondersteuning te bieden voor een breed scala aan toepassingen en moderne data. FlashBlade biedt cloud-schaalbaarheid en operationele eenvoud voor zowel de file- als objectopslagbehoeften met zero-touch provisioning, vereenvoudigde networking en gestroomlijnd containerbeheer, gebouwd met een Evergreen-architectuur om het beheer van de levenscyclus te stroomlijnen en niet-verstorende upgrades te bieden.

FlashBlade is per direct beschikbaar en wordt ondersteund voor AWS-klanten via AWS Outposts Service Ready Program.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud