Pure Storage koopt Kubernetes data services specialist Portworx

Charles Giancarlo, Voorzitter en CEO, Pure Storage

17-09-2020 | door: Witold Kepinski

Pure Storage koopt Kubernetes data services specialist Portworx

Pure Storage heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten om Portworx over te nemen, een Kubernetes-datadienstenplatform dat ondernemingen vertrouwen om bedrijfskritische applicaties in containers in productie te draaien voor ongeveer 370 miljoen dollar in contanten.

Deze deal vertegenwoordigt Pure's grootste acquisitie tot nu toe en de diepere uitbreiding van het bedrijf naar de snelgroeiende markt voor multi-cloud datadiensten ter ondersteuning van Kubernetes en containers.

"Nu vooruitstrevende ondernemingen cloud-native strategieën toepassen om hun bedrijf vooruit te helpen, zijn we verheugd dat het Portworx-team en hun baanbrekende technologie zich bij Pure bij ons voegen om ons succes in het leveren van multi-clouddatadiensten voor Kubernetes uit te breiden", aldus Charles Giancarlo (foto), Voorzitter en CEO, Pure Storage. "Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in het uitbreiden van onze moderne data-ervaring naar zowel traditionele als cloud-native applicaties."

Terug naar nieuws overzicht