Kappa Data lanceert ccFLEX managed service oplossing voor Barracuda Firewalls

17-09-2020 | door: Redactie

Kappa Data lanceert ccFLEX managed service oplossing voor Barracuda Firewalls

Met ‘ccFLEX' lanceert Kappa Data een sterk uitgebreide managed firewall oplossing die verder bouwt op de bestaande ‘CC-Hosted’ oplossing. Heel wat Barracuda partners in de Benelux kennen de CC-Hosted oplossing die Kappa Data heeft gebouwd rond de Barracuda Control Center. Met dit centraal beheersplatform kunnen IT partners eenvoudig en efficiënt alle firewalls van hun klanten voorzien van security en SD-WAN policies. Kappa Data host dit Control Center namelijk in zijn datacenter en maakt het beschikbaar in licentievorm. Dit maakt het centraal beheer zeer toegankelijk voor elke reseller of eindgebruiker op een betaalbare manier.

Deze service telt intussen meer dan 2000 firewalls en mag terecht een succesverhaal genoemd worden in de toegevoegde waarde die Kappa Data aanbiedt

Met de nieuwe ‘ccFLEX' offering gaat Kappa Data een serieuze stap verder. In de eerste plaats komt er een volledig As A Service model voor zowel firewall, licenties als management laag wat per maand kan afgenomen worden. Je kan vanaf nu je firewall dus ook gewoon huren. Uiteraard blijft het klassieke verkoopsmodel ook bestaan.

Verder biedt Kappa Data heel wat extra’s aan:
• Kappa Data gebruikt de oplossing van OneLogin (waar het ook een distributie contract mee heeft) voor Identity en Access Management, waarmee veilig en eenvoudig op alle platformen kan ingelogd worden
• Daarnaast voegt Kappa Data een monitoring tool toe aan de oplossing waarmee elke gebruiker van de oplossing zijn toestellen maar ook zijn licenties overzichtelijk kan opvolgen
• Voor de gebruikers die het wensen zorgt Kappa Data voor het up-to-date houden van de firmware. Zo beschikt jouw firewall steeds over de hoogste vorm van bescherming en kan je gebruik maken van de laatste nieuwe features.
• Tenslotte voegt Kappa Data tal van extra’s toe op gebied van interventies wanneer een firewall toch zou falen of een reseller een extra hand nodig heeft.

Met ‘ccFLEX' zet Kappa Data zijn toegevoegde waarde profiel nog eens extra in de kijker en maakt het duidelijk waarom het één van de sterkere Barracuda distributeurs in Europa is.

Terug naar nieuws overzicht
Security