Avisi viert twintigjarig jubileum corona-proof

Avisi viert twintigjarig jubileum corona-proof

17-09-2020 | door: Witold Kepinski

Avisi viert twintigjarig jubileum corona-proof

IT-bedrijf Avisi viert haar 20-jarig bestaan. Het bedrijf met 110 medewerkers wil, ondanks de huidige coronatijd, dit heugelijke moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft Avisi verschillende online en live activiteiten georganiseerd voor haar medewerkers, allemaal volgens de RIVM richtlijnen.

Het groots vieren van een mijlpaal in coronatijd ging niet over één nacht ijs: “De huidige situatie heeft onze creativiteit aangewakkerd om, ondanks beperkingen, toch een mooi jubileumfeest te organiseren. Met alle medewerkers én met inachtneming van de geldende maatregelen” , aldus Gert-Jan van de Streek, directeur en medeoprichter van Avisi.

Zonder klanten heb je geen succesvol bedrijf. Het is daarom voor Avisi een vanzelfsprekendheid om klanten bij het jubileum te betrekken. Van de Streek: “Na een gezamenlijke (online) start van de festiviteiten, gaan medewerkers in groepen van maximaal zes personen aan de slag met de missie ‘Bekroon je klant’. Teams krijgen de opdracht om klanten en/of relaties in het zonnetje te zetten, waarbij creativiteit en innovativiteit worden gestimuleerd. Overigens blijft het niet bij het uitvoeren van deze missie. Bij Avisi houden we wel van een feestje en dus sluiten we de dag in kleine teams feestelijk af."

Om gedurende de dag met elkaar in verbinding te blijven, zijn er verschillende momenten waar alle medewerkers online bij elkaar komen om samen het 20-jarig jubileum te vieren. Daarnaast heeft Avisi de hashtag #avisi20jaar in het leven geroepen en worden teams gevraagd zoveel mogelijk foto’s en video’s te delen. Het speciale jubileum T-shirt dat elke medewerker tijdens de festiviteiten draagt, zorgt voor nog meer eenheid en verbinding.

Avisi wil op deze manier laten zien dat je met een stukje creativiteit en innovatie ook in deze tijd belangrijke mijlpalen goed kunt vieren. Van de Streek: “We hopen hiermee ook andere organisaties en individuen te inspireren. Met een beetje creativiteit en een positieve mindset kom je al een heel eind.”

Terug naar nieuws overzicht