Extreme Networks lanceert nieuwe toepassingen

21-09-2020 | door: Witold Kepinski

Extreme Networks lanceert nieuwe toepassingen

Extreme Networks lanceert nieuwe Universal Platforms voor zijn switching- en draadloze portfolio’s. De nieuwe platforms voorzien in eenvoudige order-, licentie- en garantieprocessen.

Het gaat om  de ExtremeSwitching 5520 Series en ExtremeWireless AP300C en AP400C Series-draadloze access points. Het systeem is te activeren via geautomatiseerde, zero-touch deployment-methoden. Dit is ook mogelijk via het ExtremeCloud IQ beheersysteem.

Extreme Networks biedt verder klanten die gebruikmaken van ExtremeCloud IQ Pilot-cloudmanagement vijf nieuwe applicaties zonder extra kosten. In de komende drie maanden krijgen klanten met een Pilot-abonnement toegang tot deze services binnen het ExtremeCloud IQ-platform. Hierdoor beschikken IT-afdelingen over alle tools die ze nodig hebben om volledig inzicht te creëren in het netwerk en om het netwerk op een compliant manier te beheren met een enkele tool. Extreme biedt verder een gratis ExtremeCloud IQ-mobiele app, waarmee IT-afdelingen nieuwe devices op ieder moment en vanaf iedere plek kunnen onboarden.

Terug naar nieuws overzicht
Software