Witold Kepinski - 21 september 2020

Copaco speelt met Adesso in op trend van verantwoord flex werken

Copaco speelt met Adesso in op trend van verantwoord flex werken image

Copaco breidt het hardware portfolio uit met Adesso; ergonomische pc-randapparatuur en POS-oplossingen van de gelijknamige toonaangevende Amerikaanse fabrikant en leverancier. Hiermee biedt Copaco haar partners toegang tot een merk van formaat en nóg meer keuze op het gebied van ergonomische randapparatuur en invoerapparaten.

Inspelen op de trend van verantwoord werken

Sacha Wingers (foto), Business Director Copaco: “Met de toevoeging van Adesso aan ons assortiment bieden we onze partners een serieuze aanvulling op ons bestaande assortiment van ergonomische randapparatuur. Met ergonomische hardware zoals toetsenborden, muizen en headsets, spelen we in op de trend van verantwoord werken, zowel thuis als op kantoor en onderweg. We zien uit naar een succesvol partnership met Adesso in de Benelux-markt.“

“We zijn verheugd de overeenkomst met Copaco aan te gaan. Hierdoor kunnen we de verkoop- en marketinginitiatieven voor zowel Adesso- als Gyration-merken met een gerust hart uitbreiden in de Benelux,” aldus Phil Swift, Global Sales VP, Adesso.

Ga voor meer informatie naar: www.copaco.com/nl-nl/page.adesso

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!