Commvault behaalt AWS Outposts Ready-status

24-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Commvault behaalt AWS Outposts Ready-status

Commvault, leverancier van zakelijke software voor data management in de cloud en on-premise, behaalt de AWS Outposts Ready-status in het kader van het Amazon Web Services (AWS) Service Ready Program. De status toont aan dat Commvault Complete Data Protection succesvol integreert met AWS Outposts-omgevingen.

AWS Outposts brengt beheerde native AWS infrastructuur, diensten, services, API’s en tools naar een datacenter of colocatieruimte en zo een hybride ervaring biedt. Het AWS Outposts Ready Program helpt klanten met het vinden van producten die kant-en-klaar met AWS Outposts zijn geïntegreerd. AWS Outposts Ready-producten zijn overal verkrijgbaar en worden wereldwijd ondersteund. Ze worden geleverd met documentatie voor gebruik in combinatie met AWS Outposts.

Commvault biedt klanten die gebruik willen maken van AWS Outposts mogelijkheden voor back-ups, gegevensherstel en datamigraties. Het bedrijf voegt extra bescherming toe aan instances van Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) en Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) in AWS Outposts.

Consistente hybride ervaring

“Organisaties zijn op zoek naar manieren om beschermde data binnen hun digitale omgeving te monitoren en eenvoudig te herstellen in het kader van een uitgebreide disaster recovery-strategie”, zegt Joshua Burgin, directeur van AWS Outposts bij Amazon Web Services, Inc. “Commvault Complete Data Protection is nu beschikbaar via AWS Outposts. Daarmee kunnen organisaties profiteren van back-updiensten die zijn ontwikkeld om betrouwbare bescherming te bieden voor data binnen hun infrastructuur, in AWS Outposts of in AWS Regions. Dit draagt bij aan een uiterst consistente hybride ervaring.”

“Commvault is trots op het behalen van de status van AWS Outposts Ready”, zegt Rahul Pawar, vice president Product Management bij Commvault. “Ons team zet zich voor de volle honderd procent in om bedrijven te helpen met het realiseren van hun technologische doelstellingen door een beroep te doen op de flexibiliteit, het uitgebreide dienstenaanbod en het snelle innovatietempo dat AWS mogelijk maakt.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud