EnGenius Cloud To-Go app vereenvoudigt beheer WiFi netwerken voor MKB
24-09-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

EnGenius Cloud To-Go app vereenvoudigt beheer WiFi netwerken voor MKB

EnGenius heeft de Cloud-To-Go app aangekondigd, waarmee cafés, klinieken, winkels en verschillende andere bedrijven op een eenvoudige en flexibele manier hun WiFi netwerken kunnen beheren.

De Cloud-To-Go-app biedt personeel zonder IT-kennis een eenvoudige manier om netwerken te configureren, bewaken en te beheren. Dit allemaal zonder ingewikkelde processen en instellingen, met een snelle configuratie van apparatuur, een gevisualiseerde gebruikersinterface voor bewaking van het netwerk en slim beheer binnen handbereik.

Configureer apparatuur in enkele minuten

Het instellen van WiFi apparatuur is eenvoudig uit te voeren. De gebruiker registreert het apparaat door een QR-code te scannen. Daarna is de WiFi met een SSID Wizard eenvoudig in te stellen waarbij in enkele minuten verbinding wordt gemaakt. Er zijn ook geavanceerde instellingen die de gebruiker kan uitvoeren voor een meer gedetailleerde configuratie, indien nodig.

Mobiel beheer en bewaking van het netwerk

Met de Cloud To-Go-app kan de gebruiker het netwerk beheren en bewaken, vanuit elke willekeurige plek. Het gevisualiseerde dashboard, de toprangschikking van gebruik, klantenlijsten en directe updates helpen de gebruiker inzicht te krijgen in de actuele status en prestaties van netwerken en apparatuur.

Flexibele netwerkuitbreiding voor toekomstige bedrijfsgroei

EnGenius Cloud To-Go helpt MKB bedrijven hun netwerk uit te breiden in lijn met hun bedrijfsgroei. Via de smartphone beheert de gebruiker eenvoudig netwerken van meerdere bedrijven en locaties met één enkele console. Tegelijkertijd kunnen gebruikers een web-gebaseerde cloudportal gebruiken voor geavanceerde instellingen en beheer.

Lees meer hoe EnGenius bouwt aan de toekomst van cloud managed wireless networking op: https://www.engenius.ai

EnGenius Partner Portal: https://partners.engeniusnetworks.eu

Terug naar nieuws overzicht
Cloud