Honeywell breidt security camera en video toepassingen aanbod uit

25-09-2020 | door: Witold Kepinski

Honeywell breidt security camera en video toepassingen aanbod uit

Honeywell maakt  de introductie van de Pro-Watch Integrated Security Suite bekend, een software platform ontworpen om personen en vastgoed te beschermen, de productiviteit te verhogen en te voldoen aan de branchevoorschriften. Het platform biedt volledig inzicht in alle verbonden systemen en en de schaalbaarheid van de software maakt het meegroeien met veranderende bedrijfsbehoeftes eenvoudig.

Pro-Watch Intelligent Command is een web-based gebruikersinterface die organisaties voorziet van een compleet situationeel overzicht van hun beveiligingssyteem om personen, vastgoed en eigendommen te beschermen. De compliance-gedreven bedrijfsbeveiligingssoftware combineert toegangscontrole, videobewaking, inbraakdetectie en andere kritieke bedrijfsfuncties in één enkele gebruikersinterface. Gebruikers kunnen hun bedrijfsbeveiliging eenvoudig opschalen en inzetten. Pro-Watch Intelligent Command maakt een belangrijk onderdeel uit van de Pro-Watch Integrated Security Suite. Het kan bedrijven ook helpen om te voldoen aan nieuwe richtlijnen, zoals veilige afstand van elkaar houden en het dragen van maskers voor een gezonder en veiliger binnenmilieu, aldus Honeywell.

Honeywell breidt verder haar videoaanbod uit met de lancering van de 30-sere Embedded Netwerkvideorecorders (eNVR); de nieuwe betaalbare en volledig uitgeruste NVR met 4K HD (UHD) resolutie. De Honeywell 30-serie eNVR’s zijn ontworpen voor gebruik in videosystemen die voldoen aan de John S. McCain National Defense Authorization Act 2019 (NDAA), Sectie 889. Daarbij zijn ze geschikt voor PCI-DSS en bevatten de videorecorders verbeterde cybersecurity door de ingebouwde FIPS chip. Gebruikers profiteren naast encrypted streamen van de 30- en 60-serie camera’s naar de 30-serie NVR’s ook van Honeywell Video Management Viewer (HVMV) en mobiele apps. De 30-serie eNVR geeft gebruikers de keuzemogelijkheid tussen 8 of 16 kanalen NVRs, met daarbij verschillende hard-drive opties én tot 20 TB intern geheugen.

Honeywell breidt tot slot haar 60-serie uit met een 5MP IP-cameralijn ’s die nu nog meer details leveren dan traditionele videooplossingen. De lijn is zeer geschikt voor klanten met behoefte aan een snelle notificatie en verificatie van potentiële dreigingen en de opvolging hiervan. De 5MP opnames bieden helder beeld en de camera’s kunnen vanaf grote afstand inzoomen. Hierdoor wordt het bereik vergroot en zijn er minder camera’s benodigd om een gebied te dekken.

De Honeywell 60-serie IP-camera’s zijn ontworpen om te worden gebruikt in videosystemen die voldoen aan de eisen van de John S. McCain National Defense Authorization Act 2019 (NDAA), Sectie 889. Deze verbiedt de Amerikaanse overheid video- en telecommunicatie-apparatuur van bepaalde bedrijven en hun dochterondermingen te gebruiken. De camera’s uit de 60-serie integreren eenvoudig met de Honeywell MAXPRO VMS/NVR-lijn en ADPRO iFT/iFT-E IP NVR’s, die eveneens geen componenten bevatten van bedrijven genoemd in de NDAA Sectie 889.

Terug naar nieuws overzicht
Security