Redactie - 28 september 2020

T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

T-Mobile de nieuwe standaard in Internet of Things (IoT) voor ondernemers: IoT Easy Connect. Door het nieuwe 5G-netwerk in te zetten voor IoT maakt de telecomprovider versnelde digitale transformatie voor zakelijke klanten mogelijk. IoT Easy Connect biedt betrouwbare connectiviteit die systemen en apparaten met elkaar verbindt. De oplossing is gemakkelijk te bestellen en in beheer, biedt alle IoT-functies inclusief en kent een aantrekkelijke abonnementsvorm.

In een snel veranderende wereld is innovatie cruciaal voor toekomstbestendige bedrijven. Dat betekent dat een bedrijf duurzaam, efficiënt en wendbaar moet zijn. T-Mobile ondersteunt ondernemers in hun digitale transformatie.

Digitaliseren van bedrijfsprocessen
Nu het 5G-netwerk van de telecomprovider een feit is, zet zij haar netwerk in om ondernemers en organisaties toegang te bieden tot de ongekende mogelijkheden van 5G. Met IoT Easy Connect maken zakelijke klanten gebruik van het state-of-the-art 5G-netwerk van T-Mobile om hun activiteiten verder te digitaliseren. Door apparaten en locaties met elkaar te verbinden via IoT, krijgen ondernemers inzicht in bedrijfsprocessen en kan er nog efficiënter gewerkt worden.

Léon Toet, Directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile Nederland: “Innovatie is een belangrijk speerpunt voor onze zakelijke klanten. Door ons 5G-netwerk te gebruiken voor de grootschalige inzet van Internet of Things helpen we ondernemers versneld digitale innovaties door te voeren. Van afvalcontainers die een seintje geven wanneer ze geleegd moeten worden tot het volgen van eigendommen of het uitbreiden van je business model, met IoT Easy Connect is het allemaal mogelijk.”

Easy Connect maakt starten met IoT eenvoudig. Nadat het pakket online is aangevraagd, is er een uitgebreide online portal beschikbaar voor beheer. Daarnaast biedt het alle gangbare IoT functies zoals VPN en API integratie standaard in de dienstverlening.

Naast ondersteuning voor bestaande 2G-, 3G- en 4G-netwerken zijn er ook zogeheten IoT-specifieke ‘low power functies’ beschikbaar. Zo kunnen apparaten die op batterijen draaien tot 10 jaar verbonden blijven, aldus T-Mobile.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!