KPN ondersteunt vanaf oktober eSIM

29-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

KPN ondersteunt vanaf oktober eSIM

KPN ondersteunt vanaf medio oktober eSIM. Deze digitale simkaart is ingebouwd in steeds meer smartphones en maakt de plastic simkaart overbodig. Ook wijzigt het bedrijf zijn databundels voor kleinzakelijke klanten en consumenten.

Alle kleinzakelijke en consumenten abonnees van KPN kunnen vanaf oktober kiezen voor de eSIM. Bij een nieuw abonnement of een wissel van simkaart hoeven zij niet langer fysiek een nieuwe simkaart in hun smartphone te plaatsen. Ook kunnen zij het simkaartslot in hun smartphone gebruiken voor een dual-sim oplossing, bijvoorbeeld om te schakelen tussen een zakelijke en privé nummer. De eSIM kan zodra deze beschikbaar is worden geactiveerd in de MijnKPN-app.

Daarnaast wijzigt het bedrijf zijn mobiele databundels voor kleinzakelijke klanten en consumenten. De prijs van de 2GB en 5GB bundels gaat met 2,50 euro omlaag. De 10GB bundel maakt daarnaast plaats voor een 15GB-bundel, terwijl de 20GB-bundel wordt vervangen door een 25GB-bundel. De Unlimited-bundel blijft gelijk in prijs.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility