Witold Kepinski - 29 september 2020

Extreme tweakt netwerk infrastructuur van ŠKODA AUTO

Extreme tweakt netwerk infrastructuur van ŠKODA AUTO image

Extreme Networks heeft het netwerk van de Tsjechische automaker ŠKODA AUTO en onderdeel van Volkswagen group, is geüpgraded met behulp van zijn campusnetwerkoplossingen.

De upgrade maakt deel uit van de 2025 Strategy van ŠKODA AUTO en ondersteunt zijn digitale transformatie. De oplossingen van Extreme voorzien ŠKODA AUTO van een veilig, flexibel en veerkrachtig netwerk dat de stabiliteit en capaciteit van de infrastructuur én de productiviteit van medewerkers verbetert. Op deze manier maximaliseert het bedrijf zijn groei en applicatieperformance zo meldt Extreme Networks.

Het hoofdkantoor van ŠKODA AUTO is gevestigd in Mladá Boleslav, Tsjechië. De fabrikant is onderdeel van de Volkswagen Group en is opgericht in 1895. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan 42.000 mensen werkzaam en is het een van ’s werelds grootste autofabrikanten. Het bedrijf opereert vanuit drie locaties in Tsjechië en heeft via Group-partnerships fabrieken in China, Rusland, Slowakije en India.

Daarnaast werkt het in Oekraïne en Kazachstan samen met lokale partners. Doordat het aantal leveringen steeg en het productportfolio groeide, had ŠKODA AUTO behoefte aan een betrouwbare netwerkinfrastructuur om zijn capaciteit te vergroten en zijn verspreide locaties te verbinden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!