VMware wil SaltStack overnemen

30-09-2020 | door: Witold Kepinski

VMware wil SaltStack overnemen

VMware kondigt de intentie aan om automation software specialist SaltStack over te nemen. Dit meldt Alex Wang, vice-president business development bij VMware.

Wang meldt: "Applicaties stimuleren digitale transformatie en applicatiebehoeften stimuleren multi-cloudstrategieën. De cloudstrategie van VMware is bepaald door het idee dat alle wegen naar de app leiden. VMware Cloud ondersteunt de breedste multi-cloudomgeving, die alle clouds en applicatietypen omvat om een consistente infrastructuur en bewerkingen te leveren en een consistent ontwikkelaarsmodel mogelijk te maken. Zoals elke goede strategie gaat, luisteren we voortdurend naar klanten en zoeken we naar manieren om ons VMware Cloud-portfolio te verbeteren. Vandaag ben ik verheugd aan te kondigen dat VMware voornemens is SaltStack over te nemen, een pionier in het bouwen van intelligente, gebeurtenisgestuurde automatiseringssoftware.

Dus waarom is SaltStack belangrijk voor de klanten van VMware? Omdat tijd geld is en snelheid de nieuwe valuta is voor digitale transformatie, werkt VMware er hard aan om klanten een snel en eenvoudig pad naar de cloud te bieden voor hun op VMware gebaseerde workloads. We zijn begonnen door klanten een thuis te geven voor deze workloads in de cloud met VMware Cloud on AWS , dat we samen met onze strategische public cloud-partner AWS bouwen, runnen en verkopen. In de afgelopen jaren is dit uitgebreid en klanten kunnen nu VMware-gebaseerde workloads afstemmen op elke grote hyperscaler en meer dan 200 Cloud Verified-partners wereldwijd.

Om onze klanten naar de cloud te krijgen, bieden we VMware HCX , waarmee klanten letterlijk duizenden vSphere-workloads in korte tijd massaal kunnen migreren. Klanten kunnen infrastructuur in verschillende clouds automatiseren met VMware vRealize , en de volgende logische stap was om een meer naadloze onboarding en betere cross-cloud-orkestratie mogelijk te maken met configuratiebeheer. Dit is wat we krijgen met SaltStack."

Terug naar nieuws overzicht
Software