Datto maakt zich klaar voor beursgang

01-10-2020 | door: Witold Kepinski

Datto maakt zich klaar voor beursgang

Datto, leverancier van cloudgebaseerde software en technologieoplossingen die speciaal zijn gebouwd voor levering door managed service providers (MSP's), heeft aangekondigd dat het publiekelijk een registratieverklaring heeft ingediend op Formulier S-1 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) met betrekking tot een voorgestelde beursintroductie (IPO) van gewone aandelen.

Het aantal aan te bieden aandelen voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. Datto is voornemens om zijn gewone aandelen op de New York Stock Exchange (NYSE) te noteren onder het tickersymbool "MSP".

Morgan Stanley, BofA Securities, Barclays en Credit Suisse treden op als lead book-running managers voor het voorgestelde aanbod.

Citigroup, Jefferies, RBC Capital Markets, Evercore ISI, BMO Capital Markets en Macquarie Capital treden op als gezamenlijke book-running managers, en Mizuho Securities, William Blair, Ramirez & Co., Inc. en Siebert Williams Shank treden op als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Terug naar nieuws overzicht
Security