ABN AMRO verkoopt technologieplatform Moneyou Go aan TM-Pro

01-10-2020 | door: Witold Kepinski

ABN AMRO verkoopt technologieplatform Moneyou Go aan TM-Pro

ABN AMRO maakt bekend dat technologieplatform ‘Moneyou Go’ van Moneyou wordt verkocht aan TM-Pro. TM-Pro neemt het platform over, inclusief alle onderdelen, het intellectueel eigendom en de betrokken medewerkers. De operationele activiteiten en de software zullen worden gecombineerd tot een gezamenlijke ‘open banking’ oplossing voor financiële dienstverlening. De activiteiten zullen verder gaan onder de naam van TM-Pro.

Bas Boelhouwers, CEO van Moneyou: “Ik ben zeer verheugd dat het innovatieve Moneyou Go platform verder wordt ontwikkeld door TM-Pro. Het laat de waarde en het potentieel van de state-of-the-art technologie zien die onze medewerkers de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. We zijn ervan overtuigd dat de gezamenlijke teams toegevoegde waarde zullen blijven leveren voor de financiële dienstverleners waar TM-Pro nu en in de toekomst voor werkt.”

Erik Driessen, oprichter en CEO van TM-Pro: “We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met het voormalige Moneyou team. Ze hebben een echt innovatieve bankpropositie ontwikkeld, die onze benadering en onze producten aanvult, zowel in manier van denken als in technologie.”

Terug naar nieuws overzicht