Zscaler en VMware gaan strategisch partnership aan
02-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Zscaler en VMware gaan strategisch partnership aan

Zscaler, leverancier van cloudbeveiliging, gaat een strategisch partnership aan met VMware. De partijen gaan klanten helpen de beveiliging binnen nieuwe, dynamische werkplekken te vereenvoudigen.

De verschuivingen in zakelijke behoeften in het afgelopen jaar dwingen organisaties ertoe hun IT-infrastructuur te transformeren door netwerken en beveiliging opnieuw te definieren. Door de next-generation netwerk- en beveiligingsmogelijkheden van beide bedrijven beter op elkaar af te stemmen, helpen Zscaler en VMware grote internationale ondernemingen bij de adoptie van een complete Secure Access Service Edge (SASE)-architectuur en effectievere implementatie van Zero Trust-beveiliging. Het partnership zorgt onder meer voor verbeterde interoperabiliteit van oplossingen.

"Door onze speciaal gebouwde cloudbeveiliging te integreren met VMware's cloud-native SD-WAN-oplossing, kunnen onze klanten zich concentreren op de resultaten in plaats van op het beheren van infrastructuur en point-solutions om hun werknemers te beveiligen", zegt Jay Chaudhry (foto), voorzitter en CEO van Zscaler. "Door samen te werken met Zscaler brengen we eenvoud en schaal naar het moderne, toekomstbestendige personeelsbestand", aldus Sanjay Poonen, Chief Operating Officer, Customer Operations, VMware. "Samen helpen we klanten een cloud-centrische netwerk- en beveiligingsarchitectuur aan te nemen die gebruikers, applicaties en data overal ter wereld verbindt en beschermt."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security