MKB Fonds breidt IT-cluster verder uit me overname IT Worxx

05-10-2020 | door: Witold Kepinski

MKB Fonds breidt IT-cluster verder uit me overname IT Worxx

MKB Fonds, de participatiemaatschappij die begin van dit jaar haar intrek nam in Buitenplaats ‘Wester-Amstel’ in Amstelveen, breidt opnieuw uit in de markt voor ICT-dienstverlening. Eerder deze maand werd de participatie in IT Worxx uit Emmen gerealiseerd. Marktlink heeft de oprichters van IT Worxx begeleid in deze transactie.

IT Worxx is een full service leverancier van ICT-oplossingen en biedt hoogwaardige dienstverlening aan op het gebied van ICT-onderhoud & beheer, cloud computing, hosting, telecom & data­verbindingen. Met een hecht team van deskundige en ervaren medewerkers worden honderden klanten bediend, zowel in de eigen regio alsook daarbuiten. De onderneming onderscheidt zich door haar eigen datacenter, waarmee een hoge kwaliteit van dienstverlening aan klanten gewaarborgd kan worden en waardoor geen onzekerheid bestaat over de locatie van de klantgegevens en bedrijfsdata. Het datacenter is voorzien van de modernste technieken gericht op continuïteit en veiligheid van data en bovendien energiezuinig ingericht. Bij IT Worxx staat kwaliteit, (data)integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid centraal. Dit komt onder meer tot uiting in het feit dat de organisatie ISO 27001, de standaard voor informatiebeveiliging, gecertificeerd is.

De huidige directie bestaande uit de heren Alexander Boer, Ronald de Veen en Guus Lubach blijft ongewijzigd. Zij zullen ook na de participatie door MKB Fonds belangrijke aandeelhouders blijven in IT Worxx. Zusterbedrijf Telecom2Business maakt ook onderdeel uit van de transactie.

Alexander Boer, directeur bij IT Worxx: “De participatie door MKB Fonds en de samenwerking met de Futureproof Group die daaruit vloeit stellen ons in staat om de groei van de afgelopen jaren op een gedegen manier voort te zetten. Tevens biedt het mogelijkheden om onze dienstverlening aan klanten uit te breiden en daarmee tegemoet te komen aan de vraag die er is.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter