Redactie - 05 oktober 2020

Lexmark verbetert cloud-aanbod voor partners

Lexmark, speler in oplossingen voor beeldverwerking, introduceert nieuwe functies in zijn Cloud Services-aanbod voor partners. Het gaat onder meer om het monitoren van apparaten van derden, touchless print en een uitgebreide, gratis premium app-catalogus. Samen zorgen deze nieuwe functies ervoor dat partners hun klanten beter en efficiënter kunnen bedienen.

Het cloud-gebaseerde apparaatbeheer van Lexmark maakt het makkelijk om Lexmark-printers te configureren en up-to-date te houden met de nieuwste aanbevolen firmware. Met Lexmark Cloud Fleet Management (CFM) kunnen Lexmark-printers overal ter wereld worden beheerd zonder dat men op locatie hoeft te zijn of zich op hetzelfde lokale netwerk hoeft te bevinden.

Met de nieuwe CFM-verbeteringen kunnen Lexmark-partners nu bij klanten ook data verzamelen van netwerkprinters van derden*, naast de Lexmark-apparaten. “Het monitoren van printers van derden was het belangrijkste verzoek van onze partners die CFM gebruiken”, aldus Brock Saladin, senior vice president en chief revenue officer bij Lexmark. “We zijn er trots op dat we deze belangrijke verbetering kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen partners data van zowel Lexmark-apparaten als die van derden op afstand verzamelen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!