Witold Kepinski - 05 oktober 2020

OGD en MediaMarkt Zakelijk ondersteunen klanten met Microsoft 365

OGD en MediaMarkt Zakelijk ondersteunen klanten met Microsoft 365 image

OGD ict-diensten en MediaMarkt Zakelijk gaan een strategisch partnerschap aan om organisaties te voorzien van Microsoft 365-advies en -ondersteuning. De Microsoft 365-expertise van OGD maakt het voor MediaMarkt Zakelijk mogelijk om haar klanten nog beter te bedienen. Klanten kunnen vanaf nu ook terecht bij MediaMarkt Zakelijk voor advies en ondersteuning bij de implementatie van Microsoft 365. Daarnaast biedt OGD via MediaMarkt Zakelijk een aantal Microsoft 365-workshops aan. Zo helpt OGD klanten van MediaMarkt Zakelijk alles uit hun abonnement te halen.

Marcel Honsbeek, Head of B2B MediaMarkt Nederland, over de samenwerking: “Een ondernemer wil uiteindelijk maar met één ding bezig zijn en dat is met zijn eigen bedrijf. Voor alle andere zaken wil hij persoonlijk advies, passende ondersteuning en snelle support.”
Thijs Leeuwenburgh, Product Owner Consultancy bij OGD, kijkt uit naar de samenwerking: “Wij gaan samen met MediaMarkt Zakelijk ondernemers ondersteunen bij het werken met Microsoft 365. Hierdoor kunnen ondernemers beter en effectiever hun werk doen met de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt.”

MediaMarkt Zakelijk speelt in op de behoefte van organisaties om met slechts één partij zaken te doen bij de aanschaf van verschillende producten en diensten. Klanten kopen bij MediaMarkt bijvoorbeeld een zakelijke lijn van notebooks en hardware, inclusief relevante services die gericht zijn op de midden- en kleinbedrijf (MKB)-ondernemer. Hieronder vallen diensten als de installatie van producten en telefonische support. OGD breidt dit aanbod nu verder uit met implementatieondersteuning en trainingen rondom Microsoft 365.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!