Witold Kepinski - 05 oktober 2020

William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on

William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on image

William van de Rotten (48) is per 1 oktober 2020 de nieuwe algemeen directeur van IT-dienstverlener Hands on Information Management. In deze functie zal hij de algemene aansturing van het managementteam en de interne afdelingen op zich nemen. Hij volgt Piet Beers op die op interim basis deze rol vanaf 2019 heeft vervuld.

William werkt al ruim 9 jaar bij Hands on en heeft een brede ervaring binnen de organisatie opgebouwd. Van 2011 tot 2014 was hij werkzaam als technisch consultant, waarna hij als Business Unit Manager en MT lid verantwoordelijk werd voor de zorgmarkt. In deze rol heeft hij bijgedragen aan de succesformule van de klantenteams. Onder zijn leiding heeft de business unit de omzet weten te verdubbelen en heeft hij bijgedragen aan verdere professionalisering van het zorgteam.

‘’Ik verheug mij er enorm op om leiding te mogen geven aan de Hands on organisatie”, vertelt William van de Rotten. “In mijn nieuwe rol ga ik mij richten op het voortzetten van de stabiele groei die Hands on in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd en op het versterken van onze marktpositie. Door onze duidelijke focus op Microsoft Cloud oplossingen zie ik veel kansen voor een sterke groei als Managed Services Provider in het MKB+ segment. In alles wat wij doen staan onze klanten centraal. Om de beste oplossingen te realiseren willen we onze klanten en hun medewerkers persoonlijk kennen. Dit kan alleen door een vaste relatie met hen op te bouwen. Daarom werken wij in ‘dedicated’ klantenteams, waar een vast team van IT-specialisten samen zorgen voor de complete IT bij onze klanten. Hierin schuilt de kracht van ons succes.”

William zal in zijn nieuwe functie ook toetreden tot de directie van de Hands on Group, die na de overname van Compello (Zwolle) en ITSN (Venlo) in 2020 is opgericht. De groep telt ruim 125 IT-professionals en realiseert een omzet van 25 miljoen euro. “Door de landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle verzekert onze samenwerking klanten van lokale ondersteuning en geeft hen directe toegang tot een breed kennisnetwerk van IT-specialisten, die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken met Microsoft-technologie. Bovendien realiseren we voordelen voor onze klanten door onze backoffice processen efficiënter te maken. Ik zie voor mijzelf een belangrijke rol in het intensiveren van de samenwerking en synergie binnen de Hands on Group”, aldus William van de Rotten.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!