Redactie - 06 oktober 2020

Transfer Solutions is verhuisd

Per 1 oktober 2020 is Transfer Solutions verhuisd naar een nieuw pand in Leerdam. Het betreft het pand waarin de IT-dienstverlener 25 jaar geleden in twee kamers is gestart met Transfer Solutions en waarvan het vandaag de dag trotse eigenaar is.

Het gebouw, letterlijk om de hoek van het voormalige kantoor, is in de afgelopen maanden getransformeerd van een voormalig bankgebouw, naar een modern en inspirerend pand met onder meer een prettige ontvangstruimte, comfortabele vergaderfaciliteiten, een ruim bedrijfsrestaurant, fijne lounge plekken en een eigen gym.

De inrichting van het kantoor sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Transfer Solutions:

Opvallend onzichtbaar: modern, maar tegelijkertijd bescheiden

Business friends: een vriendelijke uitstraling met -naast aandacht voor rust en concentratie- veel ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

Maatschappelijk bezield: van energielabel E bij aankoop, naar energielabel A door verschillende duurzaamheidsmaatregelen.

Duurzaam vernieuwend: innovatief en inspirerend, maar tegelijkertijd nuchter en pragmatisch.

Nieuw adres:

Transfer Solutions

Dokter Reilinghplein 2

4141 DB Leerdam

Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0345 616 888.

De locatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar; Direct gelegen tegenover het NS-station Leerdam en met de beschikking over een eigen parkeerterrein.

Bij een opening hoort natuurlijk een openingsfeest, maar dat is door de huidige omstandigheden omtrent COVID-19 helaas niet mogelijk. Maar zodra de situatie dit weer toelaat, zal Transfer Solutions alsnog een feestelijke opening verzorgen.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!