Witold Kepinski - 06 oktober 2020

Spotler Group heeft Webpower gekocht

De Spotler Group heeft Webpower gekocht. Met deze acquisitie versterkt de Spotler Group zijn positie als grootste E-mail Service Provider (ESP) van Nederland. Door het toevoegen van Webpower aan de Spotler Group worden de eerste stappen gezet in Europese landen als Spanje en Zweden. Daarnaast wordt met deze acquisitie het productassortiment verder uitgebreid met specifieke maatwerk oplossingen op het gebied e-mail marketing automation.

Deze overname is weer een belangrijke stap in de groeistrategie van de Spotler Group. Samen met de bedrijven die al deel uitmaken van Spotler Group, Spotler Nederland, Spotler UK, Flowmailer, Measuremail en Tripolis, gaat Webpower werken aan innovatieve oplossingen op gebieden als kunstmatige intelligentie (AI), datamanagement, automation en transactionele e-mail mailcommunicatie.

Pascal Kurvers, Managing Director van Webpower: “We zijn verheugd deel uit te maken van de Spotler Group en kijken ernaar uit om samen te werken met onze nieuwe collega’s. We willen snel aan de slag met het productassortiment binnen de groep, zodat we deze ook direct efficiënt kunnen gaan aanbieden aan onze klanten.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!