Witold Kepinski - 07 oktober 2020

Oracle Cloud Observability & Management Platform is beschikbaar

Oracle Cloud Observability & Management Platform is beschikbaar image

Oracle heeft het Oracle Cloud Observability and Management Platform aangekondigd, dat een uitgebreide set van beheer-, diagnose- en analyseservices samenbrengt die klanten helpen de complexiteit, risico's en kosten te elimineren die gepaard gaan met de huidige gefragmenteerde aanpak voor het beheer van multicloud- en on-premise omgevingen.

Het Oracle Cloud Observability and Management Platform is beschikbaar in Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en is de meest complete oplossing in de branche, bestaande uit een reeks services die een uniform overzicht bieden over de gehele softwarestack. Het maakt eenvoudige diagnostiek mogelijk van cloud-native en traditionele technologieën die in de cloud of op locatie worden geïmplementeerd, aldus Oracle.

Met ingebouwde machine learning detecteert het automatisch anomalieën en maakt het snel herstel in bijna realtime mogelijk. Het platform heeft een open, op standaarden gebaseerde benadering die leverancieronafhankelijk is en die de interoperabiliteit van ecosystemen out-of-the-box ondersteunt met Slack, Grafana, Twilio, PagerDuty en anderen.

De eerste klanten zijn onder meer Integra LifeSciences, Lone Star College, Kingold en Green, samen met implementatiepartners zoals Wipro, Capgemini en Mythic.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!