ESET Security Days 2020 - The Masterclass Edition

ESET Security Days 2020 - The Masterclass Edition

07-10-2020 | door: Redactie

ESET Security Days 2020 - The Masterclass Edition
(29-10-2020)

Op 29 oktober aanstaande organiseert ESET Nederland de ESET Security Days 2020 The Masterclass Edition, met een digitale livestream vanuit het Tobacco Theater in Amsterdam. Tijdens dit event, speciaal voor Security- en IT-professionals van Enterprise-organisaties, komen actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity aan bod en spreken diverse experts uit de cybersecuritybranche en onder andere de vitale infrastructuur met dagvoorzitter en tafelheer, Art Rooijakkers, en met de CEO van ESET Nederland, Dave Maasland.

Gedurende de dag staat het thema Learn from the Best centraal en is het doel om van elkaar te leren. Door middel van Masterclasses, een live talkshow en interviews geven experts in hun veld, visie, richting, tips & tricks om iedere IT & Security professional in Nederland te inspireren. Cybersecuritybedrijven, vitale Infrastructuur, internationale topsprekers, alles komt voorbij in The Masterclass Edition!

Wil je continu blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom op de ESET Security Days 2020 masterclass editie! Op https://www.esetsecuritydays.com/nl/ vind je alle informatie over de sprekers, het volledige programma en kun je jezelf direct online inschrijven voor deze middag.

Terug naar nieuws overzicht
Security