Redactie - 08 oktober 2020

Dell UltraSharp-monitoren en Meeting Space-oplossingen

Dell UltraSharp-monitoren en Meeting Space-oplossingen image

Dell Technologies introduceert nieuwe displays en meeting-oplossingen om creatieven en werknemers te helpen productief en comfortabel te werken in hybride werkomgevingen.

Het gaat om de volgende producten:

Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor (UP3221Q) is 's werelds eerste professionele monitor met 2K mini-LED dimzones met directe achtergrondverlichting waar de individueel instelbare achtergrondverlichtingszones op de monitor zorgen voor contrast met diep zwart en helder wit. Het is ook 's werelds eerste 31,5-inch professionele monitor met een ingebouwde Calman Powered colorimeter.

Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor (U2421E) is de eerste Dell monitor met ComfortView Plus, een ingebouwde TÜV Rheinland-certified Hardware Low Blue Light-oplossing die de kleurnauwkeurigheid op het scherm behoudt en de emissie van blauw licht minimaliseert om het oogcomfort te optimaliseren.

Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3421WE) verbetert de audiovisuele ervaring met driezijdige, ultradunne randen en ingebouwde dubbele speakers.
Meeting Space-oplossing voor Microsoft Teams Rooms biedt een compleet ecosysteem voor groepssamenwerking dat videoconferenties in hybride werkomgevingen mogelijk maakt.

Dell Slim Soundbar (SB521A) is 's werelds dunste en lichtste soundbar [3]. De krachtige 3,6W-speakers worden magnetisch aan het display bevestigd om, via een eenvoudige plug-and-play-installatie, geluid van hoge kwaliteit te leveren.

Drie nieuwe P-series monitors (P2721Q, P3221D, P3421W) bieden verschillende resoluties en productiviteitsfuncties voor elke werkstijl. Net als de nieuwe 24-inch UltraSharp-monitor, kunnen deze drie P-series monitors worden gecombineerd met de Dell Slim Soundbar.

Beschikbaarheid en prijzen

De UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor (UP3221Q) is vanaf 6 oktober 2020 beschikbaar in Nederland voor €500,-
De UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor (U2421E) is vanaf 6 oktober 2020 beschikbaar in Nederland voor €365,-
De UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3431WE) is vanaf 1 december 2020 beschikbaar in Nederland voor €669,-
De Dell Meeting Space Solutions for Microsoft Teams Rooms is wereldwijd vanaf 15 oktober beschikbaar.
De Dell Slim Sound bar (SB521A) is vanaf nu wereldwijd beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!