Okta Partner Connect specialisaties voor hybride IT en customer identity

09-10-2020 | door: Witold Kepinski

Okta Partner Connect specialisaties voor hybride IT en customer identity

Okta, een onafhankelijke aanbieder van identiteitsoplossingen , kondigde tijdens Okta Showcase de Customer Identity en Okta Access Gateway specialisaties binnen Okta Partner Connect aan.

Deze twee nieuwe aandachtsgebieden vallen samen met een essentieel wereldwijd partnermomentum voor het bedrijf, dat de afgelopen twee jaar toenam met meer dan 400 procent wereldwijd.

Okta Access Gateway lost het hybride IT-toegangsprobleem voor bedrijven op, door on-premises legacy en op maat gemaakte applicaties aan te sluiten op de Okta Identity Cloud, zodat de werknemers gemakkelijk toegang hebben tot elke applicatie via een gecentraliseerde identiteitsprovider.

Door de nieuwe uitdagingen die COVID-19 in de verschillende industrieën veroorzaakt, is het bieden van een digitale klantervaring met een betrouwbare Customer Identity and Access Management service belangrijker dan ooit tevoren. Met deze twee strategische aandachtsgebieden voor wereldwijde organisaties als focus, stelt Okta partners in staat om allesomvattende identiteitsoplossingen te leveren en problemen op te lossen, aldus Okta.

Nieuwe producten

Tijdens de Okta Showcase zijn er verschillende nieuwe productinnovaties gelanceerd aan op het gebied van het werken op afstand en digitale transformatie. Hiermee kunnen organisaties hun business blijven ontwikkelen en de productiviteit van hun medewerkers verhogen.

Zo stelt het nieuwe product Okta Customer Identity Workflows productontwikkelaars en IT-professionals in staat om de meest complexe digitale transformatie-identiteitsprocessen te automatiseren en kan iedereen binnen een organisatie Okta uitbreiden zonder code. Ook kondigt Okta een uitbreiding van de Okta Devices SDK aan, waarmee wachtwoordloze authenticatie mogelijk wordt dankzij biometrische opties. Tot slot wordt een belangrijke verbetering voor Okta Advanced Server Access aangekondigd, waarmee de schaalbaarheid en compliance van de cloud infrastructuur worden versne

Okta en Salesforce gaan verder een partnerschap aan. De samenwerking start met de nieuwe integratie tussen Okta Identity Cloud, een onafhankelijk en neutraal platform dat de juiste mensen op het juiste moment veilig verbindt met de juiste technologieën, en Salesforce Work.com, een set oplossingen van Salesforce die zijn ontworpen om bedrijven en organisaties over de hele wereld te helpen om veilig te heropenen, aldus de twee partners.

Terug naar nieuws overzicht
Security