Witold Kepinski - 10 oktober 2020

Rackspace breidt met Dell Technologies opties uit naar hybride cloud

Rackspace breidt met Dell Technologies opties uit naar hybride cloud image

Rackspace Technology, een Amerikaanse cloud en datacenter aanbioeder voor end-to-end multicloudtechnologieoplossingen, heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Dell Technologies om nieuwe gemoderniseerde oplossingen voor multicloud te creëren.

Rackspace Technology breidt zijn Rackspace Private Cloud powered by VMware (RPCV) -portfolio uit met het Dell Technologies Cloud Platform (DTCP).

Het aanbod biedt een kant-en-klare oplossing die een eenvoudiger pad naar hybride cloud en een geoptimaliseerde ervaring met VMware Cloud Foundation (VCF) biedt, aldus Racksace.

Dell Technologies Cloud Platform, bestaande uit VCF op Dell EMC VxRail, stelt organisaties in staat om consistent en veilig beheer te bieden van hun volledige applicatieportfolio over meerdere clouds en is een HCI-systeem dat volledig is geïntegreerd met VMware Cloud Foundation SDDC Manager. 

VxRail kan volgens Rackspace lagere operationele kosten leveren in vergelijking met het bouwen van een eigen HCI en dat eventuele ongeplande stilstand wordt gereduceerd

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!