Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-10-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

VMware VMworld Partner Video Update met Kenneth del Rio van Heese

VMware kondigde tijdens zijn digitale VMworld 2020 editie onder andere nieuwe nieuwe Future Ready Workforce-oplossingen aan om een uitzonderlijke werkervaring te bieden, end-to-end Zero Trust security controles mogelijk te maken en een vereenvoudigd beheer te kunnen realiseren. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel en Executive People sprak over de nieuwe VMware innovaties met Kenneth del Rio van Heese, senior channel sales manager VMware Benelux. Het interview vond plaats bij Van der Valk Hotel Leiden, ook wel bekend als Het Haagsche Schouw.

De aankondigingen die VMware deed tijdens de eerste digitale VMworld, benadrukken dat een flexibele digitale basis noodzakelijk is om organisaties te ondersteunen in deze uitdagende tijden, zo meldt de Amerikaanse tech leverancier. De aankondigingen hebben betrekking op het hele technologieportfolio van VMware, met een focus op de overtuiging dat applicaties een belangrijke succesfactor zijn om klanten gepersonaliseerde digitale ervaringen te bieden. Apps zijn cruciaal voor innovatie, maar organisaties worden geremd door complexe architecturen en inconsistente benaderingen van de manier waarop IT apps maakt, uitvoert, beheert en beschermt, aldus VMware.

De Future Ready Workforce-oplossingen combineren VMware Secure Access Service Edge (SASE), Digital Workspace- en Endpoint Security-mogelijkheden. Deze helpen IT bij het beheren en optimaliseren van veiligere toegang tot elke app, in elke cloud, vanaf elk device en ze bieden tegelijkertijd een eenvoudige, krachtige en veilige gebruikerservaring voor de gedistribueerde workforce.

VMware heeft verder tijdens VMworld 2020 Project Monterey aangekondigd. Deze technologie preview focust op de verder ontwikkeling van de architectuur voor het datacenter, de cloud en de edge om zo tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de next-gen applicaties, waaronder AI, Machine Learning en 5G. VMware kondigt ook aan dat het samenwerkt met diverse partners uit zijn ecosysteem om oplossingen te leveren op basis van Project Monterey. Deze partners zijn onder meer Intel, NVIDIA, Pensando, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Lenovo.

Naar aanleiding van VMworld kondigt Dell Technologies verschillende innovaties in zijn infrastructuurportfolio voor VMware-omgevingen aan. Deze zijn ontworpen om klanten te helpen bij het beter beschermen, beheren en ondersteunen van zowel klassieke als moderne toepassingen, ongeacht hun locatie (edge, datacenter of hybrid cloud).

Terug naar video overzicht
Cloud