Witold Kepinski - 12 oktober 2020

HeadFirst Group benoemt Han Kolff als CEO

HeadFirst Group benoemt Han Kolff als CEO image

HeadFirst Group, speler op het gebied van professioneel organiseren van externe inhuur, heeft Han Kolff (foto) - tevens voorzitter van de board - benoemd als CEO. Hij neemt deze rol over van Gert-Jan Schellingerhout.

De groeistrategie van de organisatie, zowel nationaal als internationaal, wordt onder leiding van Han Kolff voortgezet. De focus ligt hierbij op het bestendigen en uitbreiden van haar rol als full service HR-dienstverlener, innoveren met slimme online oplossingen en waarde toevoegen met rijke data. Han Kolff: “We geloven dat schaalgrootte, versterkt door ons online platform, en gecombineerd met een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes is. Ik kijk ernaar uit onze ambities gezamenlijk waar te maken.”

Schellingerhout is twintig jaar in verschillende rollen bij de organisatie, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert, actief geweest. Schellingerhout: “Met elkaar hebben we de organisatie laten groeien van 3 medewerkers naar ruim 150 nu. We bedienen honderden prachtige opdrachtgevers door hen te verbinden aan ons netwerk van duizenden leveranciers en zelfstandig professionals. Ik ben er enorm trots op twee decennia lang met een gepassioneerd team te hebben mogen bouwen aan de organisatie zoals deze er nu staat: de marktleider in het organiseren van externe inhuur.”

Kolff heeft een lang trackrecord bij grote internationale organisaties, waaronder tien jaar in HR-services. Hij bekleedde leidinggevende posities bij onder meer Randstad, Danone en Heineken. Daarnaast is hij betrokken geweest bij digitale business transformaties, HR tech startups en scale-ups. Sinds maart van dit jaar bekleedt Kolff al de functie van voorzitter van de board bij HeadFirst Group.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!