Redactie - 13 oktober 2020

Lenhard Los nieuwe CEO van VANAD Engage

Lenhard Los nieuwe CEO van VANAD Engage image

Lenhard Los (50) is aangesteld als nieuwe CEO van VANAD Engage. In deze functie gaat hij het directieteam versterken en wordt hij verantwoordelijk voor de realisatie van de groeiambities van het bedrijf gespecialiseerd in ‘customer engagement’.

Lenhard heeft eerder ruime klantcontactervaring opgedaan in verschillende directiefuncties bij Cendris. De afgelopen 8 jaar heeft hij zich als ondernemer gefocust op het helpen groeien van bedrijven. Klantcontact, groei en organisatieontwikkeling lopen dan ook als rode draad door zijn carrière. “Zijn passie voor mensen en persoonlijke missie om ieder klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken maakt hem de juiste persoon om VANAD Engage door te ontwikkelen”, aldus Arnoud Munneke, mede-oprichter en aandeelhouder VANAD Engage.

Lenhard Los zal zijn jarenlange ervaring gaan inzetten om VANAD Engage uit te laten groeien tot (inter)nationale speler, die voor toonaangevende merken de klantinteractie uit handen neemt door een slimme combinatie van technologie, klantinzichten en inzet van bevlogen mensen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!