Techone steviger op IT-markt met overname Hosted
14-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Techone steviger op IT-markt met overname Hosted

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, heeft de overname afgerond van de webhostingbedrijf ‘Hosted’. De hosted specialist in zowel online werkplekken als in complexe hosting en heeft haar hoofdkantoor in Zevenaar.

De activiteiten van Hosted omvatten toekomstbestendige cloudoplossingen zoals hostingpakketten, infrastructuur en complex maatwerk Managed IT-oplossingen. Hosted werkt volledig cloud- en platformonafhankelijk.

Via de overname versterkt Techone haar activiteiten op de IT-markt verder.. Techone investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en wil de komende jaren uitgroeien tot een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

“Hosted is bij Techone in goede handen en wij dragen de activiteiten dan ook met een goed gevoel over. Hosted kan binnen de Techone groep uitgroeien tot een speler van formaat,” aldus Erik Jan Visscher, oud-eigenaar en mede-oprichter van Hosted.

“Hosted vormt een goede uitbreiding op de toonaangevende productportefeuille van Techone. Hosted is ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd en dit betekent dat ze aan de strengste eisen kwaliteitsmanagement- en informatiebeveiligingseisen voldoen. Hosted biedt nieuwe technologieën en software met een meerwaarde voor onze klanten,” aldus Coert Coomans, CEO van Techone.

Hosted blijft gewoon werken vanuit de locatie in Zevenaar, ook het management van Hosted blijft hetzelfde.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter