Celonis neemt online automatiseringsplatform Integromat over

15-10-2020 | door: Witold Kepinski

Celonis neemt online automatiseringsplatform Integromat over

Celonis, speler in geavanceerde AI-process mining en process excellence software, neemt Integromat voor een onbekend bedrag over.

Integromat wordt beschouwd als een toonaangevend automatiseringsplatform in de industrie en de overname breidt de automatiseringsmogelijkheden van het Celonis Execution Management System uit. Daarmee wordt het vermogen van Celonis om de uitvoeringscapaciteit van klanten, die vastzit in complexe systemen, te ontsluiten versterkt, door op intelligente wijze acties over honderden systemen op een schaalbare en intuïtieve manier te automatiseren.

Integromat is actief op het relatief nieuwe vlak van online automatiseringssystemen. Deze nieuwe systemen vinden de automatiseringsmarkt opnieuw uit door het voor zakelijke gebruikers uiterst eenvoudig te maken om verbindingen te automatiseren tussen alle toepassingen en systemen die zij gebruiken om hun bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Integromat heeft meer dan 375.000 gebruikers, groeit met meer dan 400% per jaar en heeft meer dan 500 out of the box systeem- en applicatieaansluitingen.

Terug naar nieuws overzicht
Software