Redactie - 15 oktober 2020

InterSystems Global Summit

InterSystems Global Summit image

Op 20 oktober start InterSystems Virtual Summit 2020 met als thema ‘adaptability’ en responsiviteit. Tijdens interessante keynotes en meer dan zestig sessies, vertellen gerenommeerde experts uit de industrie, waaronder de Amerikaanse immunoloog Anthony Fauci, hoe zij hun organisatie en technologieën aanpassen aan de nieuwe wereld.

Voor het eerst vindt het wereldwijde evenement online plaats, waardoor iedereen gemakkelijk kan deelnemen. Bovendien is deelname dit jaar gratis.

InterSystems Virtual Summit is verspreid over drie weken, met elke week een andere focus.

  • 20 oktober – 22 oktober: Keynote Sessions
    Inspirerende thought leaders vertellen over hun ervaringen in het bedrijfsleven waar nu een sterk aanpassingsvermogen vereist wordt. Denk bijvoorbeeld aan een sessie over de zoektocht naar een COVID-19 vaccin van Dr. Bruce Walker, Founding Director, Ragon Institute of MGH, MIT, en Harvard. Of een sessie over het aanpassingsvermogen van financiële dienstverleners tijdens deze crisis, door het Zwitserse Credit Suisse.

  • 27 oktober – 29 oktober: Focus Sessions
    Tijdens de focus sessies wordt de diepte in gedoken en komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder Machine Learning & Artificial Intelligence, Analytics en Cloud Operations & DevOps. Tevens belichten sprekers technologische oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals FHIR en interoperabiliteit.

  • 30 oktober & 2 november: Ask the Experts
    Op deze dagen is er ruimte om één op één sessies te plannen met de experts van InterSystems om meer te horen over de productontwikkeling van het bedrijf, vragen te stellen en van elkaar te leren.

  • 2 november – 5 november: Experience Labs
    Speciaal voor ontwikkelaars is er ruimte om aan de slag te gaan met de verschillende oplossingen van InterSystems en hierover te sparren met experts.

Alle geregistreerde deelnemers ontvangen een gratis InterSystems Certification test, inwisselbaar tot 31 december 2020.

Kijk voor meer informatie en om gratis te registreren op: https://www.intersystems.com/virtual-summit-2020/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!