Witold Kepinski - 16 oktober 2020

Fujitsu lanceert uSCALE toepassing voor post-corona transformatie

Fujitsu lanceert uSCALE toepassing voor post-corona transformatie image

Fujitsu kondigt de beschikbaarheid aan van uSCALE. Deze on-premise, pay-per-use dienst is speciaal ontwikkeld voor organisaties die nu, na de coronacrisis, hun bedrijfactiviteiten willen transformeren.

Fujitsu uSCALE biedt een best-of-both-worlds model aldus de leverancier. Gebruikers krijgen toegang tot de nieuwste high-end infrastructuurtechnologie zonder hier op voorhand voor te betalen. Daarnaast biedt uSCALE ze de mogelijkheid om afhankelijk van de situatie, op- en af te schalen. Hierdoor hoeven bedrijven alleen te betalen voor diensten waar ze ook daadwerkelijk gebruik van maken.

Door de pandemie hebben veel organisaties het belang van transformatie ingezien van zowel de bedrijfsvoering als de dienstverlening. Liquiditieit is op dit moment echter ook belangrijk. Fujitsu uSCALE ondersteunt daarom de bedrijfstransformatie en maakt het voor bedrijven mogelijk om snel en flexibel te reageren op de crisis. De zero-capex, schaalbare, on-premise IT-middelen zijn kosteneffectief en afgestemd op de behoeften van de organisatie en bieden een veilige route richting de Hybride IT-omgevingen waar veel organisaties momenteel naartoe bewegen op zoek naar meer flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht, aldus Fujitsu.

Fujitsu is bezig met verschillende SELECT partners die uSCALE willen intergreren in hun dienstenpakket voor eindgebruikers. Serviceprovider Harbor Solutions heeft bijvoorbeeld dankzij uSCALE de digitale transformatie kunnen realiseren die nodig is voor het leveren van back-up, disaster recovery en opslag van objecten. Harbor Solutions maakt daarbij gebruik van een uSCALE-model dat capex-kosten overzet in opex-kosten en met behulp van schaalbare datacentercapaciteit kan voldoen aan veranderingen in de vraag naar opslagcapaciteit.

Fujitsu uSCALE is niet service- of productgebonden. De datacenterproducten en -diensten van Fujitsu kunnen flexibel worden gecombineerd met oplossingen van meerdere leveranciers, waarbij gebruik wordt gemaakt van Fujitsu's ecosysteem met verschillende technologie-, kanaal- en serviceproviderpartners.

Prijs en beschikbaarheid
Fujitsu lanceert uSCALE in negen landen (Duitsland, Groot-Brittannië, Finland, Zweden, Spanje, Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en verwacht in de komende zes maanden verder uit te breiden binnen Europa. Danzkij een flexibel tariefmodel dat per oplossing kan worden geoptimaliseerd (bijvoorbeeld charge per node, per Terabyte aan data of zelfs per robotproces), kunnen opdrachtgevers zich volledig concentreren op het eindresultaat.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!