Witold Kepinski - 19 oktober 2020

Propeller levert gebruiksvriendelijke commerce platform voor ARAS Security

Het bedrijf Propeller heeft een e-commerceplatform waarmee het zich met name op de zakelijke IT-markt richt. Het bedrijf overtuigt steeds meer partners van de voordelen. ARAS Security Benelux is een mooi voorbeeld waar Propeller zijn toegevoegde waarde laat zien. Dat wordt volgens ARAS Security Benelux bewerkstelligd met native B2B functionaliteiten die zorgdragen voor stabiliteit, integratie met Exact Online & Synergy en het ontlasten van de organisatie met betrekking tot administratieve taken.

ARAS Security biedt met een breed scala aan beveiligingsproducten en -systemen en hoogwaardige kennis een totaaloplossing voor beveiligingsvraagstukken voor installateur, system integrator en eindgebruiker. Het bedrijf wordt geleid door directeur Robert Faber en zijn zonen Olivier en Julius.

"Klanten willen steeds meer zelf hun producten configureren op de website, dat levert ons meer omzet en minder werk op" zegt Olivier Faber - Technisch Directeur van ARAS Security Benelux.

Met Propeller heeft ARAS Security nu een stabiele website met geïntegreerde B2B ecommerce voor installateurs, eindgebruikers en adviesbureaus. "Klanten kunnen nu direct vanuit hun eigen ERP systeem op onze website bestellen, de ideale weg van de minste weerstand", aldus Julius Faber.

Lees de case ook op: https://propeller-commerce.com/nl/story/klantverhaal-aras-security/

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!