Redactie - 19 oktober 2020

Veeloo Logistics is de nieuwe Benelux-partner van Körber

Veeloo Logistics is de nieuwe Benelux-partner van Körber image

Veeloo Logistics, opgericht door de ervaren WMS-specialisten Frank van Veenendaal en Marcel de Looper, en Körber, de wereldwijde leider op het gebied van supply chain-technologie, van software tot material handling, kondigen de start van hun partnership aan. Dankzij de samenwerking is Körber’s brede, gerenommeerde portfolio van supply chain oplossingen nu beschikbaar voor organisaties in de Benelux. Flexibiliteit, aanpasbaarheid en nauwkeurigheid zijn enkele van de uitdagingen die moderne magazijnlogistiek met zich meebrengt. Körber's end-to-end softwareoplossingen en de markt- en implementatiekennis van Veeloo Logistics vormen samen een ijzersterke combinatie om organisaties in de Benelux bij deze uitdagingen te ondersteunen.    

Ervaren spelers in de WMS-markt
Veeloo Logistics heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties in de retail, groothandel, productie en 3PL. Körber behoort tot de internationale top van WMS-leveranciers. Het WMS onderscheidt zich door de technische architectuur die het mogelijk maakt klantspecifieke wensen op business logica level aan te passen, zonder de onderliggende broncode te wijzigen en upgrades in de weg te staan.

"Ik verwacht dat de markt van WMS-leveranciers zich verder ontwikkelt van kleine, lokale specialisten naar grote, internationale spelers", legt Frank van Veenendaal, oprichter van Veeloo Logistics, uit. "Zij hebben de kennis, het R&D-budget en de ontwikkelkracht om de technologische en functionele behoeften van onze klanten proactief te realiseren. Als partner van Körber zijn wij de lokale schakel voor organisaties in de Benelux om Körber’s high-end standaard oplossingen in te richten naar hun klantspecifieke behoeften.”

Michael Brandl, CEO Europe & Middle East bij Körber Supply Chain - Software: "Er komen vandaag de dag meer uitdagingen op de supply chain af dan ooit tevoren. De samenwerking met Veeloo Logistics is een voorbeeld van onze toewijding om de oplossingen en expertise te bieden die bedrijven nodig hebben om de complexiteit van de supply chain te overwinnen en de prestaties op de magazijnvloer te verhogen. Of het nu gaat om meer producten, leveranciers of distributiekanalen, samen bieden we organisaties in de Benelux een scala aan oplossingen die passen bij elke bedrijfsgrootte of -strategie om de efficiëntie en transparantie in de gehele supply chain te vergroten."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!