hallo, neemt dienstverlening UNET Groningen over van Eurofiber

20-10-2020 | door: Redactie

hallo, neemt dienstverlening UNET Groningen over van Eurofiber

Eurofiber en ICT aanbieder hallo, zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij hallo, de dienstverlening aan klanten van UNET Groningen overneemt van Eurofiber. UNET Groningen dat tot voor kort onderdeel van Eurofiber was, biedt breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Noord- Nederland.

Eurofiber heeft in de afgelopen jaren steeds meer geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk en de eigen datacenters, om daarmee klanten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en beschikbaarheid optimaal te kunnen bedienen. Om daarnaast een excellente service naar eindklanten en toegang tot een breed portfolio van ICT diensten te borgen is Eurofiber de samenwerking met hallo, aangegaan.

Barry Wissink, Managing Director van hallo,: “hallo, heeft de UNET Groningen dienstverlening in de afgelopen maanden stap voor stap overgenomen. Uiteraard kunnen klanten hierbij gebruik blijven maken van het Eurofiber glasvezelnetwerk. Eurofiber en hallo, zijn ervan overtuigd dat met deze intensieve samenwerking de dienstverlening aan alle UNET Groningen klanten is geoptimaliseerd.”

Paul Naastepad, Managing Director van Eurofiber Nederland: “hallo, is sinds vele jaren een gewaardeerde partner van Eurofiber. Wij hebben voor hallo, gekozen voor het bedienen van de UNET Groningen klanten vanwege de expertise die hallo, heeft in het ondersteunen van de betreffende ICT diensten. Daarnaast kennen we hallo, als provider met een zeer goede reputatie op het gebied van service en klanttevredenheid.”

Terug naar nieuws overzicht