David van den Berg wordt Country Manager Aruba Nederland

David van den Berg, Country Manager Aruba Nederland

20-10-2020 | door: Witold Kepinski

David van den Berg wordt Country Manager Aruba Nederland

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, heeft per 1 juli 2020 David van den Berg benoemd tot Country Manager voor Nederland. Zijn belangrijkste taak is het uitbouwen van Aruba’s positie in Nederland op het gebied van slimme en veilige netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen.

Hightech-veteraan
David van den Berg is een veteraan in het hightechlandschap in Nederland. Na zijn studie bedrijfsinformatica begon hij bij de gezamenlijke Dirk Van den Broek-bedrijven in de automatisering. Vervolgens had hij managementfuncties bij Hewlett-Packard, Lucent Technologies en zijn spin-off Avaya. Van den Berg gaf vervolgens leiding aan Polycom en Vidyo in Noord-Europa, en keerde ook nog terug bij Avaya als Managing Director van Nederland. In 2018 werd hij benoemd tot Associated Director bij Verizon, waar hij aan het hoofd stond van de Benelux-organisatie

Van den Berg – een doorgewinterde strateeg en peoplemanager – brengt ook expertise op het gebied van geavanceerde communicatieoplossingen, security, netwerken en het aanbieden van producten en diensten as-a-service met zich mee.

David van den Berg: “Ik verheug me erop aan de slag te gaan voor Aruba – een mooie organisatie waar de slimste koppen werken aan de beste netwerkoplossingen. Samen met het team ga ik er alles aan doen om de leidende positie van Aruba in Nederland verder te versterken en onze klanten nog beter te bedienen.”

Lene Skov, North Sales Director bij Aruba: “We zijn blij met de komst van David en zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plek is. Met zijn leiderschapskwaliteiten zal hij meewerken onze huidige positie als toonaangevende leverancier van veilige en slimme netwerkoplossingen verder uit te breiden”.

Terug naar nieuws overzicht