Loyals verkoopt De Hosting Makelaar aan TWS
21-10-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Loyals verkoopt De Hosting Makelaar aan TWS

Loyals verkoopt voor een onbekend bedrag haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar B.V. (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS). DHM bundelt de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

Youri Lieberton, oprichter en CEO Loyals: “Vanwege de snelle groei van zowel Loyals als DHM moesten wij een keuze maken. Wij willen ons vooral richten op de groei van Loyals. Hosting blijft natuurlijk wel belangrijk voor Loyals. Juist daarom zijn we op zoek gegaan naar een lange termijn partner met wie wij een natuurlijke klik hebben. Naast een visie op deze business en het partnership, is het belangrijk dat beide partijen goed en snel met elkaar kunnen schakelen. Immers moeten zowel Loyals als veel van haar klanten en relaties op de infrastructuur van DHM kunnen blijven bouwen en vertrouwen. In TWS hebben we die lange termijn partner gevonden.”

Pim Effting, directeur RealHosting “Als creatief bureau heb je geen zin in gedoe met back-ups of trage websites. Opdrachtgevers van digital agencies worden steeds kritischer en webprojecten steeds geavanceerder. Veiligheid en prestaties moeten continu maximaal zijn en de snelheid waarmee webprojecten opgeleverd moeten worden neemt toe. Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Wij vinden het zonde als schaarse developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Dat is nou juist ons specialisme.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS: "De manier waarop digital agencies zich onderscheiden is door zich steeds meer op te stellen als strategische partner van opdrachtgevers. Operationeel moeten specialisten dat natuurlijk wel kunnen waarmaken. Zij moeten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om in staat te zijn de snelste webprojecten te ontwikkelen. Daarnaast is data security een steeds complexer en belangrijker vraagstuk. Gespecialiseerde hostingbedrijven binnen TWS zoals Realhosting en IPS, en op Wordpress en e-commerce gespecialiseerde partijen als Savvii, Skyberate en Magehost nemen dit soort specialistische verantwoordelijkheden voor deze bureaus uit handen. Zij zorgen ervoor dat de focus ligt bij hun core business. We zijn dan ook blij dat we DHM nu aan dat rijtje specialisten toe kunnen voegen en de komende jaren verder kunnen bouwen aan dé digital agency hostingspecialist van Nederland.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter