Ingram Micro Cloud en The Partner Sales gaan samenwerken

Paul Hermans, Sales Director Ingram Micro Cloud

21-10-2020 | door: Witold Kepinski

Ingram Micro Cloud en The Partner Sales gaan samenwerken

Ingram Micro Cloud gaat een samenwerking aan met The Partner Sales. The Partner Sales zal de verbindende factor worden in een nieuw Microsoft Dynamics ecosysteem. Nieuwe Dynamics IT-partners en Dynamics IT-partners die hun business willen laten groeien, kunnen aan de hand van dit ecosysteem eenvoudig, professioneel en goed aan de Dynamics vraag van hun eindklanten voldoen.

The Partner Sales zal met zijn kennis en ervaring in alle Dynamics producten de specifieke vraag over ERP of CRM van de eindklant verder ontleden, zodat de IT-partner het juiste Dynamics product kan aanbieden aan zijn eindklant. Vervolgens kijkt Ingram Micro Cloud met The Partner Sales welke ervaren Dynamics partij het beste gekoppeld kan worden aan dit specifieke Dynamics project. Zodat ook de toepassing van het product op een juiste manier uitgevoerd wordt en dat de eindklant tevreden en goed geholpen is.

“Bij Ingram Micro Cloud hebben we de visie om het grootste cloud ecosysteem ter wereld te bouwen. Dit doen we niet alleen maar samen met onze partners. In deze snel veranderende maatschappij kan men niet alleen opereren en is het goed om juist de samenwerking op te zoeken. Dit is al helemaal van toepassing in de wereld van Business Applications. De kennis in deze cloud tak is zeer specifiek en lastig te vergaren. Om onze partners op een snelle en goede manier te voorzien van deze specialistische kennis, hebben we als Ingram Micro Cloud besloten om de handen ineen te slaan met de kennispartij The Partner Sales. We hopen hiermee onze huidige Dynamics partners beter te kunnen ondersteunen op het gebied van Dynamics en support. Daarbij hopen we met deze samenwerking onze huidige Azure- en Microsoft 365-partners te helpen met het opzetten van deze nieuwe business,” aldus Paul Hermans (foto), Sales Director Ingram Micro Cloud.

CRM en ERP

Het ecosysteem is bedoeld om IT-partners van Ingram Micro met Dynamics te koppelen zodat ze samen kunnen groeien. Hiermee kunnen partners die nog geen Dynamics kennis hebben opgedaan voldoen aan de vraag van hun eindklant en hiermee de business van hun klant behouden. Dit zonder eerst alle kennis over CRM of ERP te moeten vergaren. De ervaren Dynamics IT-partners krijgen door deze samenwerkingsconstructie de mogelijkheid ons hun expertise in te zetten en Dynamics business te doen. De opbrengsten die tot stand komen uit deze samenwerking, worden eerlijk verdeeld tussen de twee partners.

“De reis naar het zoeken van de juiste partner is meer dan een jaar geleden begonnen. En ondertussen hebben we al veel gesprekken gevoerd. Met Ingram Micro Cloud geloof ik oprecht dat we ons kunnen onderscheiden in de manier waarop we Dynamics partners kunnen ondersteunen en hun business kunnen versnellen. Dit doen we met aanleveren van nieuwe business, Premium support, leads, telemarketingcampagnes en met nog veel meer voordelen. Deze samenwerking betekent voor ons het begin van de reis door Europa en dat zal zeker niet het eindstation zijn!”, zegt Peter de Bruin, Directeur bij The Partner Sales.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud