Acronis lanceert #CyberFit Academy

22-10-2020 | door: Redactie

Acronis lanceert #CyberFit Academy

Acronis voorziet channelpartners van actuele kennis en inzichten op het gebied van cyberbescherming via zijn nieuwe #CyberFit Academy. De kosteloze, online training- en certificeringsprogramma’s bieden partners handvaten om cyberbescherming te positioneren, verkopen en implementeren. Het is de missie om tegen 2022 een miljoen cyberbeschermingsexperts te hebben opgeleid.

Het platform biedt trainingen in meer dan 20 talen, gericht op drie belangrijke aspecten: verkoop-, techniek en development. Het programma wordt geleid door professionele instructeurs en omvat diverse mogelijkheden om te leren. Van video’s en animaties tot live paneldiscussies en praktische use cases.

"Het succes van Acronis is onlosmakelijk verbonden met het succes van onze partners. Daarom is het van cruciaal belang om een actieve en schaalbare onderwijsengine te hebben voor het hele Acronis-ecosysteem", zegt Serguei "SB" Beloussov, oprichter en CEO van Acronis. "Door laagdrempelige, eenvoudige onderwijsmogelijkheden te bieden, biedt Acronis partners de tools die ze nodig hebben om te slagen.

Terug naar nieuws overzicht
Security