Dutch IT-channel steunt actie voor Bobby & Robine mobiel

22-10-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel steunt actie voor Bobby & Robine mobiel

Dutch IT-channel steunt de Bobby & Robine Foundation dat is opgericht door ondernemer Jan Willem Schermerhorn, omdat zijn kinderen de zeldzame, dodelijke metaboleziekte CLN2 hebben. Deze progressieve ziekte gaat gepaard met blindheid, epilepsie en uitval van motoriek, denkvermogen en slikken en leidt tot vroegtijdig overlijden van het kind. In de meeste gevallen tussen de 8 en 12 jaar. De Bobby & Robine Foundation ondersteunt zijn zieke kinderen en draagt bij aan het financieren van onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen tegen deze en andere stofwisselingsziektes.

Hoewel het met Robine naar omstandigheden goed gaat, is het moment toch aangebroken om te investeren in een aangepaste auto. Dit maakt het voor de ouders en voor haar makkelijker en veiliger om haar en Bobby te vervoeren. Aangezien deze auto kostbaar is (circa 30.000 euro) hebben de ouders een plan bedacht om deze te laten sponsoren door een ieder die de foundation een warm hart toe draagt. Het initiatief "Draag bij met je hart!" gaat geweldig. De aangepaste Bobby & Robine Mobiel gaat er komen zoals het er naar uitziet.

DIT IS HOE HET WERKT
Je kan een sticker met jouw (bedrijfs-)naam kopen op de Bobby & Robine mobiel. De ouders zouden het fantastisch vinden als zij straks met hun kindjes rondrijden in een auto met de bedrijfsnamen erop.

EEN HART KOPEN VOOR BOBBY EN ROBINE?
Jouw donatie voor de Bobby & Robine mobiel kan naar: https://lnkd.in/d5BWsUF ovv van de naam die je bij het hart wil hebben. Indien gewenst ontvang je een donatie formulier. De ouders realiseren dat het voor iedereen een moeilijke tijd is dankzij de gevolgen van COVID-19 en ze zijn heel dankbaar voor de steun die ze desondanks van iedereen ontvangen.

Hartelijk dank namens Jan Willem, Pamela, Bobby & Robine
https://lnkd.in/eysXYc7

The Life of Bobby en Robine
https://lnkd.in/dpx6Fpz

Terug naar nieuws overzicht