IBM tweakt aanbod voor SAP software workloads in hybride cloud

23-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IBM tweakt aanbod voor SAP software workloads in hybride cloud

IBM heeft nieuwe diensten, partnerschappen en mogelijkheden aangekondigd die zijn ontworpen om klanten te helpen hun hybride cloudreizen te versnellen en SAP software worklaods te implementeren en uit te voeren waar ze maar willen - van de IBM public cloud naar on-premise.

Dit nieuwe aanbod vormt een uitbreiding op de wereldwijde alliantiepartnerschap van IBM en SAP om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun SAP-softwarewerkzaamheden.

Wereldwijde klanten in verschillende bedrijfstakken kiezen ervoor om hun SAP-software-workloads op IBM Cloud uit te voeren, waaronder het Peruaanse bouwbedrijf Cementos Pacasmayo, Coca-Cola European Partners (CCEP), 's werelds grootste Coca-Cola-bottelaar op basis van omzet, en de Italiaanse modeschoenenverkoper Primadonna Collection . IBM en SAP versterken de toewijding van IBM om te investeren in een hybride cloud-ecosysteem en breiden ook hun ecosysteem van GSI- en ISV-partners uit, met Syniti, Tata Consultancy Services (TCS), Tech Mahindra en anderen, om de manier waarop klanten hun SAP-software-workloads op IBM Cloud.

Terwijl de COVID-19-pandemie voortduurt, proberen bedrijven over de hele wereld hun activiteiten te moderniseren. Volgens een recent IBM IBV- onderzoek is 64 procent van de ondervraagde leidinggevenden nu van plan om de komende twee jaar over te schakelen naar een meer cloudgebaseerd bedrijfsmodel. Met deze versnelling komt de behoefte om complexe Enterprise Resource Planning (ERP) en bedrijfsproceswerklasten zo in te zetten dat klanten de hoogste beveiligingsniveaus in de branche krijgen.

"De wereldwijde pandemie heeft geleid tot een jaar van inspanningen voor digitale transformatie, waarbij de versnelling van de acceptatie van de cloud is gecomprimeerd tot maanden", zegt Harish Grama, algemeen directeur van de openbare cloud bij IBM. "Klanten in verschillende bedrijfstakken willen overstappen naar de cloud en dit is de kernfocus van onze samenwerking met SAP - onze klanten de mogelijkheid bieden om de voordelen van de cloud te omarmen zonder concessies te doen aan beveiliging en controles. Dit alles wordt gedaan door middel van een open hybride cloudarchitectuur. zodat onze klanten een keuze hebben in hoe ze hun digitale transformatie benaderen, geleid door de branchekennis die nodig is om succesvol te zijn in hun reis."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud