Dell Technologies belicht zijn top tien innovaties

Jeff Clarke, Dell Technologies

24-10-2020
Deel dit artikel:

Dell Technologies belicht zijn top tien innovaties

De afgelopen tien jaar hebben organisaties van elke omvang een verbonden en digitale samenleving omarmd. Er is een nog dramatischer verschuiving gaande nu de manier waarop we werken en leren verspreid is geraakt en het huis nu het kantoor en de klas is. Dell Technologies levert innovatie om een meer verbonden, data-intensieve en gedistribueerde toekomst te realiseren, zo meldt Jeff Clarke, chief operating officer en vice-voorzitter van Dell Technologies, in een blog.

"De digitale transformatiestrategie van een bedrijf is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. We zien dat technologie wereldwijde bedrijven, de samenleving en onze gemeenschappen hervormt. We ontwerpen onze producten en oplossingen om bedrijven sterk geautomatiseerde, intelligente, veilige en veerkrachtige IT te bieden die hen zal helpen bloeien", aldus Clarke.

De innovatiemotor achter digitale transformatie
Dell Technologies helpt klanten veerkrachtiger te worden en zich voor te bereiden op de toekomst. Het bedrijf heeft de afgelopen vijf jaar meer dan 18 miljard dollar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en was in 2019 de 16de grootste aanvrager van Amerikaanse patenten. Terwijl 90% van zijn wereldwijde team werd verschoven om op afstand te werken, introduceerde Dell dit jaar veel innovaties en realiseerde het in het tweede kwartaal 30% jaar-op-jaar groei in as-a-service en flexibele terugkerende consumptie-inkomsten. Hier zijn de tien belangrijkste dingen die u moet weten:

  1. Dell introduceerde Dell EMC PowerStore, een opslagsysteem dat op unieke wijze automatisering, opslagmedia van de volgende generatie en een nieuwe softwarearchitectuur combineert. PowerStore wint aan kracht met honderden klanten, waarvan 20% nieuw is bij Dell Technologies-opslag.

  2. Dell heeft Dell EMC PowerScale aangekondigd , een familie van opslagsystemen die een nieuwe standaard zet voor de manier waarop bedrijven ongestructureerde gegevens vastleggen en beheren, en Dell EMC PowerFlex, softwaregedefinieerde opslagoplossingen die prestaties en veerkracht van ondernemingsklasse leveren voor de meest kritieke workloads van klanten.

  3. Dankzij de vooruitgang van de Dell Technologies Cloud hybride cloud kunnen bedrijven hun publieke, private en edge cloud-omgevingen snel, consistent, schaalbaar, veilig en besparend beheren.

  4. Dell breidde zijn cloudaanbod verder uit met Dell Technologies Cloud PowerScale voor Google Cloud, dat Dell's PowerScale-netwerkopslag combineert met de analyse- en computerdiensten van Google Cloud om veeleisende workloads aan te kunnen.

  5. Dell ondersteunde de ontwikkeling van moderne applicaties en bood een gemakkelijke weg naar Kubernetes-acceptatie met VMware Tanzu op Dell EMC VxRail , de enige hypergeconvergeerde infrastructuur die een volledig geïntegreerde Tanzu-portfolio biedt. Dell stond klanten ook toe Kubernetes op schaal uit te voeren met Dell Technologies Cloud Platform en bood end-to-end gegevensbeheer en bescherming van Kubernetes-workloads met PowerProtect Data Manager .

  6. Dell lanceerde Enterprise SONiC Distribution van Dell Technologies, volledig ondersteunde open source netwerkoplossingen die zijn ontwikkeld voor grootschalige datacenteromgevingen op cloudniveau .

  7. Dell breidde de relaties uit met een wereldwijd netwerk van technologie- en serviceproviders om klanten te helpen meer waarde te halen uit de edge. Dell lanceerde ook het Dell EMC VxRail- systeem dat is ontworpen om extreme temperaturen en schokken te weerstaan , en de compacte, robuuste Dell EMC PowerEdge XE2420- server die prestaties en beveiliging levert voor analytische toepassingen aan de rand.

  8. Dell EMC Ready Solutions vereenvoudigde en geschaalde AI-workloads met selfservicetoegang tot GPU-resources, waardoor klanten "overal AI" kunnen worden geboden.

  9. Dell SafeBIOS Off-Host Verification , geleverd met VMware Carbon Black Cloud Audit and Remediation, bood IT- en beveiligingsteams toegang tot en zichtbaarheid van de BIOS-status van hun Dell pc's, waar werknemers ook werken.

  10. Dell breidde zijn pc-portfolio uit met de meest intelligente, veilige en duurzame commerciële line-up in de branche, evenals de eerste 5G-compatibele Intel-aangedreven zakelijke pc, waardoor mobiele professionals toegang krijgen tot ultrasnelle 5G-snelheden en betrouwbare connectiviteit .

Vormgeven aan de digitale toekomst
De klanten van Dell Technologies gebruiken de technologie en services van het bedrijf om het bedrijfsleven en de samenleving te verbeteren.

Bijvoorbeeld, de Universiteit van Pisa is een pionier in high performance computing en Dell EMC PowerStore en PowerScale opslag gebruiker. Tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-crisis in Italië versterkte Dell Technologies de all-flash-mogelijkheden van de universiteit, waardoor het het COVID-19-onderzoek van het nabijgelegen Santa Chiara Hospital kon ondersteunen en tegelijkertijd een op AI gebaseerd chemisch onderzoeksproject en een gedeelde multi-cloud dienst voor administratieve agentschappen, ziekenhuizen en steden in Toscane .

Medacist, een innovator op het gebied van analyse van drugsverleiding, lanceerde onlangs zijn SaaS-gebaseerde aanbod genaamd Genesis, een AI-aangedreven platform dat gegevens van informatiesystemen voor de gezondheidszorg opneemt en analyseert om afwijkingen te identificeren om drugsverleiding te detecteren. Met behulp van Dell EMC PowerEdge-servers, PowerScale-opslag, CloudIQ voor opslagbewaking en PowerProtect DD kon Medacist de gegevensberekeningstijd terugbrengen van 24 uur naar vijf minuten.

Informeren van toekomstige innovaties
Hoewel de eerste zes maanden van 2020 ertoe hebben geleid dat CIO's hun IT-uitgaven opnieuw hebben beoordeeld, verwachten experts dat bedrijven dit jaar ongeveer 3,4 biljoen dollar in IT investeren . Volgens de 2020 Dell Technologies Digital Transformation Index hebben bedrijven hun technologie-acceptatie tijdens het huidige zakelijke klimaat versneld. In slechts een paar maanden tijd heeft 80% van de bedrijven ten minste enkele digitale transformatieprogramma's doorlopen.

"Nu de wereld een moeilijk en onzeker jaar achter de rug heeft, is het glashelder geworden dat technologie nog nooit zo belangrijk of impactvol is geweest", aldus Clarke. "In 2020 hebben we gezien dat organisaties hun toepassing van technologieën die het komende decennium vorm zullen geven, hebben vergroot."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters