Synadia haalt groeikapitaal en expertise op

Marco Barkmeijer

26-10-2020 | door: Witold Kepinski

Synadia haalt groeikapitaal en expertise op

Synadia kondigt aan dat het met succes groeikapitaal en expertise heeft opgehaald om uit te breiden in de snelgroeiende slimme productiemarkt en zijn platform voor fabrikanten verder te ontwikkelen, een Platform as a Service (PaaS) tegen betaling naar gebruik.

Ondernemer Marco Barkmeijer financiert het groeikapitaal. Marco is de voormalige mede-oprichter en CEO van SecureLink. Onder zijn leiding is het bedrijf in tien jaar tijd gegroeid van een start-up in cybersecurity tot een Europese marktleider actief in tien landen met 700 mensen en een omzet van 300 miljoen euro. Vorig jaar werd SecureLink gekocht door Orange.

“Ik ben onder de indruk van de expertise en het team dat de oprichters van Synadia, Remi en Sebastiaan van Wijngaarden tot nu toe hebben opgebouwd. In de komende jaren zullen we een grote transformatie in de productiemarkt zien, en Synadia heeft wat nodig is om marktleider te worden met behulp van AWS Cloud-technologie om deze bedrijven te helpen. Ik vind het geweldig om mijn tijd door te brengen en deel uit te maken van Synadia, mijn ervaring te gebruiken om het bedrijf verder op te schalen, en het de komende jaren met veel plezier te doen”, zegt Marco Barkmeijer.

Lees meer op de site van Synadia.

Terug naar nieuws overzicht
Software