Cisco Nederland reikt Partner Awards 2020 uit

Daan de Groot en Edwin Prinsen reikten de Cisco Partner Awards 2020 uit

27-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco Nederland reikt Partner Awards 2020 uit

Cisco heeft tijdens een virtuele sessie namens Cisco kopstukken Daan de Groot en Edwin Prinsen bekend gemaakt welke Nederlandse partners de zestien awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2020.

Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Dit jaar zijn de winnaars:

1 Technology Excellence: Collaboration BIS

2 Technology Excellence: Data Center Metis

3 Technology Excellence: Enterprise Networks & Cloud Axians

4 Technology Excellence: Security Telindus

5 SMB Partner of the Year SLTN

6 Customer Experience Partner of the Year Avit

7 Commercial Partner of the Year Motiv

8 Public Sector Partner of the Year Conscia

9 Enterprise Partner of the Year NTT

10 Managed Services Partner of the Year KPN

11 Distributor of the Year Comstor

12 Club Cisco Partner of the Year Joheco

13 Marketing Partner of the Year Axians

14 Software Partner of the Year NTT

15 Transformation/Innovation Partner of the Year Telindus

16 NL Partner of the Year Avit

“Het afgelopen boekjaar hebben onze partners wederom een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Cisco Nederland. Ook ditmaal was het thema Perform and Transform, want vanwege de wereldwijde pandemie, was het belangrijker dan ooit om deze lijn door te trekken. Samen met onze partners moeten we daarom blijven transformeren, zodat we nieuwe markten kunnen aanboren, nieuwe oplossingen ontwikkelen en nieuwe businessmodellen tot stand brengen. Dit alles in het belang van onze klanten die door de snelle en ingrijpende veranderingen rond digitalisering onze hulp hard nodig hebben. We bedanken onze partners ook dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Cisco.” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.

Avit Partner of the Year
Als één van de “jongste” Gold partijen binnen Cisco Nederland laat Avit al jaren zien over meer dan up-to-date kennis te beschikken van Cisco. Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan heeft Avit het afgelopen jaar bewezen, de groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de juist voor Cisco strategische gebieden: Software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience, heeft Avit gebracht tot een waar voorbeeld van een Cisco partner die succesvol is met het positioneren van bedrijfsresultaten. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.

Terug naar nieuws overzicht
Security