Cecurity.com host oplossingen op Flexible Engine van Orange Business Services

29-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cecurity.com host oplossingen op Flexible Engine van Orange Business Services

Cecurity.com gaat alle elektronische archivering en virtualisatieoplossingen hosten op Flexible Engine, de trusted public cloud van Orange Business Services. De Europese uitgever van digitale oplossingen en software kiest deze Infrastructure as a Service (IaaS)-oplossing vanwege de garantie op gegevensbescherming, de mogelijkheid om belangrijke data in verschillende regio’s beschikbaar te stellen en enkele andere functies.

Cecurity.com is een speler op het gebied van Europese virtualisatie- en digitale archiveringsdiensten en beheert meer dan tien miljoen digitale kluizen voor bijvoorbeeld de opslag van salarisstroken en facturen. Het bedrijf levert software en diensten aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de bankenwereld en de technologiesector.

Om te kunnen voldoen aan de scherpste eisen op het gebied van traceerbaarheid en gegevensintegriteit host Cecurity.com haar oplossingen volgens een Franse overeenkomst. Hierdoor worden gebruikers beschermd tegen wetgeving van buiten Europa.

Schaalbaar

Flexible Engine is schaalbaar. De oplossing helpt Cecurity.com in de toekomst snel gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Big Data en kunstmatige intelligentie (AI). Hierdoor kan Cecurity.com op haar beurt nieuwe diensten en producten aan opdrachtgevers beschikbaar stellen.

Momenteel biedt Cecurity.com haar diensten aan in 27 verschillende landen, waaronder de Benelux. Dankzij de schaalbaarheid van Flexible Engine en de internationale aanwezigheid van Orange Business Services helpt het bedrijf haar business internationaal verder te laten groeien.

Digitale onafhankelijkheid 

Alain Borghesi, voorzitter en CEO van Cecurity.com, wijst erop dat Cecurity.com veel waarde hecht aan digitale onafhankelijkheid en de beveiligings- en databeschermingscertificaten van zijn partners. "De Trusted Cloud van Orange Business Services voldoet volledig aan deze verwachtingen."

Cédric Prévost, directeur Trusted Cloud Solutions bij Orange Business Services, voegt toe: "Bij Orange Business Services vinden we het belangrijk dat onze Trusted Cloud-oplossingen innovatie bevorderen en tegelijkertijd zorgen voor goed beheerde informatie-uitwisseling. Met Flexible Engine heeft Cecurity.com niet alleen volledige controle over zijn gegevens, ook krijgt het toegang tot alle Orange resources voor de implementatie, uitvoering en beveiliging ten einde de schaalbaarheid en weerbaarheid van onze clouddiensten. We zullen ze begeleiden en ondersteunen bij iedere stap van hun transformatie.”

Terug naar nieuws overzicht
Security