Interxion helpt organisatie positie versterken met innovatie

Enrico de Boer, Interxion

04-11-2020
Deel dit artikel:

Interxion helpt organisatie positie versterken met innovatie

De locatie van het datacenter bepaalt hoe snel informatie van het datacenter naar het bedrijf kan stromen, maar ook hoe snel data verwerkt kan worden en hoe snel je in feite kan acteren. Zeker in zorgorganisaties en onderzoeksinstituten is dat nu belangrijker dan ooit. Maar naast continuïteit zullen bedrijven deze periode gebruiken om te innoveren, zodat ze hun positie kunnen versterken. Dit zegt Enrico de Boer, director sales en marketing bij Interxion.

 

Interxion speelt in op zowel continuïteit als innovatie, want het blijft voor Interxion vooral belangrijk om de taal van de klant te spreken, aldus De Boer. “Onze klanten moeten koste wat kost snel en vertrouwd beschikking hebben tot hun data en dat staat absoluut bovenaan. Maar we moeten ook op de hoogte zijn van de laatste technologie en die kunnen leveren. We kijken dan vooral naar de vraagstukken die leven bij onze klanten en partners, en hoe technologie daarop aansluit”

Invloed AI, IoT of Edge Computing op het datacenter

Om de uitdagingen van de eindklant te snappen, dezelfde taal te kunnen spreken en haar relevantie aan te tonen, werkt Interxion samen met partners én eindklanten. “De digitale transformatiereis van onze eindklanten wordt gedreven door technologie. Of het nu gaat om Internet of Things (IoT), blockchain, Artificial Intelligence (AI) of Edge Computing, wij moeten weten waar het over gaat, aangezien het invloed heeft op data, workloads en connectiviteit.”

Lees HIER het hele interview met Enrico de Boer.

Terug naar nieuws overzicht